Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Egali cu liderul! Sepsi ameninţă granzii din Liga I: "Ne batem pentru play-off"

Egali cu liderul! Sepsi ameninţă granzii din Liga I: "Ne batem pentru play-off"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Eugen Neagoe face minuni la Sepsi. Echipa sa are cea mai bună apărare din campionat şi acelaşi număr de puncte ca şi liderul FCSB.

Sepsi a terminat foarte bine sezonul trecut şi l-a început şi mai bine pe cel în curs. După victoria de la Chiajna, covăsnenii au acum 14 puncte, iar obiectivul de a ajuge în play-off a început să fie rostit cu voce tare de toată lumea din club. Iar ambiţiile sunt chiar mai mari, dezvăluie Eugen Neagoe. 

"Suntem o echipă puternică, o echipă frumoasă şi e greu să fim învinşi, am pierdut doar două jocuri din cele opt de până acum şi sincer fără falsă modestie dacă eram puţin mai atenţi cred că eram neînvinşi. Am discutat cu băieţii înainte de joc, aşa am pregătit partida, să nu riscăm absolut nimic în prima repriză, să jucăm inteligent, să nu ne grăbim" a explicat antrenorul lui Sepsi, pentru Telekom Sport.

"Trebuie să o ţinem tot aşa, pentru că lumea vorbeşte de noi frumos şi zic eu că după jocul prestat meritam să fim acolo. Când ai puncte şi joci mai liniştit iţi iese mai uşor jocul, ne bucurăm pentru asta, dar nu am făcut nimic, ne aşteaptă un meci greu acasă şi trebuie să câştigăm neapărat", a adăugat Istvan Fulop. 

Sepsi va deschide şi etapa viitoare a Ligii I cu un meci împotriva celeilalte echipe ilfovene din campionat, FC Voluntari. 

Afla mai multe despre: sepsineagoeplay-off 

viewscnt
Articole similare