Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Egalul de la Giurgiu, considerat un rezultat pozitiv de jucătorii celor de la Hermannstadt. "Un rezultat bun în deplasare"

Egalul de la Giurgiu, considerat un rezultat pozitiv de jucătorii celor de la Hermannstadt. "Un rezultat bun în deplasare"

Fotbal

Comentarii

Astra Giurgiu şi FC Hermannstadt au încheiat la egalitate, scor 0-0, luni seară, o partidă contând pentru etapa a 12-a Ligii l de fotbal. Un punct pentru ambele formaţii, dar care mulţumeşte mai mult gruparea sibiană.

Punctul obţinut de FC Hermannstadt este văzut ca o semi-victorie chiar şi de fundaşul veteran al formaţiei, Srdjan Luchin (33 de ani), cel care s-a achitat excelent de îndatoriri în această seară.
 
"Un rezultat bun, să zic aşa, având în vedere ultimele meciuri din deplasare, în care am încasat foarte multe goluri. În primul rând, dacă ne dorim cu adevărat ceva este foarte important să fim organizaţi defensiv şi să nu primim gol. Că pe partea ofensivă ocazii am avut şi astăzi, păcat că nu am fost mai inspiraţi la finaliare. Cred că mai avem nevoie de puţin timp, pentru că am venit foarte mulţi jucători noi în vară. Practic, o echipă întreagă. Şi o echipă o construieşti în timp, nu aşa peste noapte", a declarat Luchin.
 
A fost prima partidă la cârma echipei din Sibiu pentru Eugen Neagoe, după evenimentul neplăcut de pe banca tehnică a celor de la Dinamo, din urmă cu câteva luni. Se pare că starea sa de sănătate s-a îmbuntătăţit şi este apt de antrenorat. Chiar dacă nu a stat pe banca tehnică, ci l-a lăsat pe secundul său, Eugen Beza, Eugen Neagoe le-a schimbat rapid metalitatea jucătorilor. Eugen Neagoe l-a înlocuit pe Costel Enache în urmă cu cinci zile.
 
"Fiecare antrenor îşi pune amprenta asupra echipei. Eu îl cunosc foarte bine, am lucrat cu dânsul şi chiar ne-am văzut acum la hotel înainte de meci, am vorbit puţin. Sper să ne aducă un plus şi să ne redreseze", a completat Luchin.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare