Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Egipt - Uruguay. Sud-americanii vor să profite de problemele lui Salah

Egipt - Uruguay. Sud-americanii vor să profite de problemele lui Salah

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Egipt - Uruguay Campionatul Mondial 15.06.2018. Dacă Salah nu va evolua în acest meci, atunci Egiptul va avea o mare problemă.

Ponturi pariuri Egipt - Uruguay Campionatul Mondial 15.06.2018

Duelul pune faţă în faţă două dintre candidatele pentru cele două locuri de optimi. Sud-americanii sunt favoriţi în această confruntare, având de partea lor experienţa, dar şi un lot mult mai valoros. Singurul care se remarcă din echipa Egiptului este Mohammed Salah, dar acesta are şanse mici să joace, din cauza accidentării la umăr suferite în finala UEFA Champions League. De cealaltă parte, vedetele sunt prea numeroase să le enumerăm pe toate. Amintim doar trecător de Suarez, Cavani, Gimenez, Godin sau Maxi Pereira.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live pot fi urmărite pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar azi!

Ponturi pariuri Egipt - Uruguay Campionatul Mondial 15.06.2018

În continuare, ne vom referi la forma recentă a celor două echipe. Din nou, Uruguay stă mult mai bine. Echipa pregătită de Oscar Tabarez s-a calificat la Cupa Mondială de pe locul secund din preliminariile sud-americane, cu un palmares de 9 victorii, 4 remize şi 5 înfrângeri. De la finalul calificărilor, echipa a mai disputat cinci meciuri amicale, în care a înregistrat trei victorii, o remiză şi o înfrângere. Seria a început cu un egal în faţa Poloniei, scor 0-0, apoi a venit eşecul în faţa Austriei, scor 1-2. Cel mai recent, au fost cele trei victorii consecutive: 2-0 cu Cehia, 1-0 cu Ţara Galilor şi 3-0 cu Uzbekistan.

Egipt - Uruguay 2 @ 1.61

Afla mai multe despre: egipturuguaycampionatul mondialponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare