Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ei au fost cei mai buni jucători de duminică | Kolarov, Lozano şi Coutinho au strălucit în Rusia!

Ei au fost cei mai buni jucători de duminică | Kolarov, Lozano şi Coutinho au strălucit în Rusia!

Cupa Mondială

Comentarii

Duminică a fost ziua marcatorilor la Cupa Mondială. După Kolarov şi Lozano, un alt fotbalist care a înscris, brazilianul Philippe Coutinho, a fost ales de fani jucătorul meciului Brazilia-Elveţia, scor 1-1.

Fundaşul sârb Aleksandar Kolarov a fost desemnat jucătorul meciului Costa - Rica - Serbia, scor 0-1, de la Cupa Mondială. Serbia, adversara României în Liga Naţiunilor, a învins, duminică, la Samara, reprezentativa din Costa Rica, cu scorul de 1-0 (0-0), în etapa I a Grupei E a Cupei Mondiale. În mintul 56, Kolarov a marcat dintr-o lovitură liberă de la 20-23 de metri, lateral dreapta, de poarta lui Navas.
 
Atacantul mexican Hirving Lozano a fost declarat jucătorul meciului Germania - Mexic, din etapa I a Grupei F a Cupei Mondiale. Campioana mondială en titre Germania a fost învinsă, duminică, pe pe Stadionul Lujniki din Moscova, de Mexic, cu scorul de 1-0 (1-0), în etapa I a Grupei F a turneului final al CM. În minutul 35, Lozano a finalizat o acţiune de contraatac din trei pase a mexicanilor. El a marcat după ce l-a driblat în careu pe Ozil, venit să acopere apărarea şi după ce a primit o pasa de la "Chicharito" Hernandez.
 
Brazilia a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), partida disputată, duminică, la Rostov, cu Elveţia, în etapa I a Grupei E a Cupei Mondiale. Au marcat Coutinho '20, respectiv Zuber '50. În minutul 20, Coutinho a marcat spectaculos cu un şut de la 20 de metri, lateral stâga, mingea a lovit bara laterală aproape de vinclu, la colţul lung, şi a intrat în poartă. La cinci minute după pauză, Zuber a egalat, înscriind cu capul după un corner executat de pe partea dreaptă de Shaqiri. Philippe Coutinho, jucătorul meciului Brazilia - Elveţia.
 

Afla mai multe despre: kolarovlozanocoutinhorusiajucatorul meciuluicampionatul mondial 

viewscnt
Articole similare