Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ei ştiu că Dinamo n-a avut bani de motorină pentru autocar şi am plătit-o eu?” Mircea Rednic a răbufnit la conferinţa de presă

”Ei ştiu că Dinamo n-a avut bani de motorină pentru autocar şi am plătit-o eu?” Mircea Rednic a răbufnit la conferinţa de presă

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic a dezvăluit o parte din situaţia dezastruoasă prin care trece Dinamo, echipă care a ajuns să nu-şi mai permită să alimenteze autocarul.

Antrenorul lui Dinamo a avut o izbucnire la conferinţa de presă pe care a susţinut-o joi. Mircea Rednic a fost întrebat dacă simte presiune din partea suporterilor, în contextul în care Dinamo n-a mai câştigat de pe 2 august.

Rednic a răspuns revoltat că singurul suporter care şi-a manifestat nemulţumirea este Daniel Şendre, purtătorul de cuvânt al DDB, despre care susţine că nu cunoaşte adevăratele probleme ale clubului.

Dinamo nu mai are bani nici de motorină. Rednic: ”Am plătit eu deplasările. Autocarul nici nu avea asigurare”

Revenirea lui Mircea Rednic în Ştefan cel Mare a adus un val de optimism, însă Dinamo continuă să stea departe de victorie. În acelaşi timp, clubul se confruntă cu mari probleme financiare.

O întrebare despre nemulţumirea suporterilor l-a făcut pe Mircea Rednic să izbucnească şi să dezvăluie detalii despre dezastrul de la Dinamo.

Antrenorul în vârstă de 59 de ani susţine că echipa este apăsată de probleme financiare grave şi că Dinamo nici măcar n-a avut bani pentru alimentarea autocarului, dar nici pentru asigurarea acestuia.

Rednic susţine că a plătit din propriul buzunar ultimele două deplasări şi la fel va proceda şi cu următoarea:

”(Există vreo presiune din partea conducerii sau din partea fanilor?) Care fani? Acelaşi fan care şi critică jucătorii şi care îşi dă cu părerea. Acest fan, Şendre (n.r. Daniel Şendre, purtătorul de cuvânt al DDB), care el îşi dă cu părerea, el ştie că noi n-am avut bani să plătim motorina să facem două deplasări, la Buzău şi Ploieşti?

El ştie că autocarul nu avea asigurare şi a trebuit Rednic să plătească şi motorina, şi asigurarea? El ştie că Rednic a renunţat la o parte din salariu ca să închiriem 4 maşini? El ştie că deplasarea viitoare o plăteşte tot Rednic, pentru că nu avem bani?

E ceva care mă surprinde în ultima perioadă la DDB, şi din punct de vedere financiar, şi din punct de vedere al acţiunilor, de când am venit eu, a scăzut. Deci chiar acum când avem mai multă nevoie, că v-am zis care sunt problemele.

(Aţi avut vreo discuţie cu cei din DDB?) Am avut o discuţie, dar acest om (n.r. Daniel Şendre) nu a participat. Am avut chiar cu mai mulţi reprezentanţi ai DDB din toată ţara.

Oricum ei au făcut un efort mare de tot. Dacă Dinamo a ajuns să continue în Liga 1 e pentru că ei s-au implicat şi cu salarii, şi cu bani pentru a ne acoperi datoriile la stat, şi cu bani pentru prime.

Eu am un respect deosebit pentru ei şi ei pentru mine. E o perioadă mai grea, dar nu apărem aşa dintr-o dată să destabilizăm, mai ales când e o situaţie mai delicată legată de rezultate”, a declarat Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: mircea rednic 

viewscnt
Articole similare