Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ei ştiu mai bine... Am înţeles că Puiu s-a supărat pe mine". VIDEO | Reacţia avută de Victor Piţurcă în direct, când a fost întrebat de Iordănescu

"Ei ştiu mai bine... Am înţeles că Puiu s-a supărat pe mine". VIDEO | Reacţia avută de Victor Piţurcă în direct, când a fost întrebat de Iordănescu

Special

Comentarii

Prezent la Cluj pentru a participa în calitate de antrenor al României la super meciul care aduce faţă în faţă Generaţia de Aur şi o echipă a legendelor Barcelonei, Victor Piţurcă a vorbit despre reîntâlnirea cu cea mai bună echipă din istoria naţionalei României şi a avut o reacţie interesantă în momentul în care în discuţie a fost adusă absenţa de la eveniment a lui Anghel Iordănescu, omul care a condus România la turneele finale din 1994, 1996 şi 1998.

Întrebat dacă este mai apropiat în prezent de Generaţia de Aur decât Anghel Iordănescu, Piţurcă a precizat că nu vrea să intre prea mult în detalii.

"Nu vreau să mai vorbesc despre acest subiect. Nu mai ştiu când am vorbit, cred că la evenimentul pentru Didi Prodan, de la Chiajna, şi am înţeles că Puiu Iordănescu s-a supărat pe mine. Asta trebuie să-i întrebaţi pentru cei care au decis.

Între mine şi ei a existat altă relaţie, aşa este, dar ei ştiu de ce... Sigur, Iordănescu a avut la dispoziţie mai mulţi ani Generaţia de Aur. Eu doar în acea perioadă, când ne-am calificat la EURO 2000. Dar i-am antrenat pe toţi", a declatat Piţurcă pentru Telekom Sport.



Messi vs Ronaldo: "Nu poate să existe o comparaţie! Ronaldo e un jucător formidabil, dar Messi e altceva. E un geniu!"

Vezi mai jos toată intervenţia lui Victor Piţurcă în direct la Telekom Sport.


 

 

Afla mai multe despre: piturcaiordanescugeneratia de aur 

viewscnt
Articole similare