Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ei sunt cei mai buni handbalişti ai anului 2019. Cum şi-au împărţit premiile Cristina Neagu şi Crina Pintea

Ei sunt cei mai buni handbalişti ai anului 2019. Cum şi-au împărţit premiile Cristina Neagu şi Crina Pintea

Handbal

Comentarii

Crina Pintea a fost votată cea mai bună handbalistă din România în 2019. Pivotul echipei naţionale şi al echipei CSM Bucureşti se află la prima distincţie de acest fel din carieră.

“Nu-mi vine să cred. Mă bucur că până la urmă s-au văzut şi lucrurile bune şi că se întâmplă lucruri frumoase şi la noi. Cred că pot mult mai mult de atât” , a declarat Crina Pintea.

Cristina Neagu şi Denisa Dedu au fost desemnate cele mai bune românce din Liga Florilor.

“Mă surprinde să primesc acest premiu pentru că am jucat foarte puţin anul trecut. Le mulţumesc celor care s-au gândit la mine şi mi-au oferit acest premiu” , a spus Cristina Neagu.

“Mă bucură şi mă onorează acest premiu, este o recompensă. Anul 2019 a fost unul bun pentru mine, poate exceptând ultima parte, care nu a fost aşa cum mi-o doream” , a declarat Denisa Dedu.

Iberica Alicia Fernandez, de la SCM Râmnicu Vâlcea, a fost votată cea mai bună jucătoare străina din campionatul României.

Mihai Popescu a fost ales cel mai bun jucător român în anul 2019. Handbalistul activează în campionatul Franţei, la echipa St. Raphael. Marius Sadoveac, de la SCM Politehnica Timişoara, a fost ales cel mai bun jucător român din Liga Zimbrilor, în timp ce, premiul pentru cel mai bun jucător străin din campionatul României a fost câştigat de croatul Ante Kuduz, de la Dinamo Bucureşti.

Federaţia Română de Handbal a stabilit jucătorii anului în urma votului exprimat de antrenorii din Liga Florilor, respectiv Liga Zimbrilor.

Afla mai multe despre: cristina neagu 

viewscnt
Articole similare