Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ei sunt cei patru fundaşi centrali de la Real Madrid pentru sezonul viitor. Cine va pleca alături de Varane

Ei sunt cei patru fundaşi centrali de la Real Madrid pentru sezonul viitor. Cine va pleca alături de Varane

Real Madrid

Comentarii

Potrivit presei spaniole, Real Madrid va miza pe patru fundaşi centrali în sezonul viitor.

După ce l-a pierdut pe Sergio Ramos, iar Varane este extrem de aproape de un transfer la Manchester United, Real Madrid nu va transfera un alt fundaş central.

Ancelotti va apela la o improvizaţie, pentru că David Alaba nu este la origini fundaş central. Noua achiziţie va fi folosit pe această poziţie şi cel mai probabil va juca titular în centrul defensivei alături de Eder Militao.

Nacho Fernandez va fi prima rezervă la nivelul fundaşilor centrali, în timp ce a doua rezervă va fi aleasă între Victor Chust şi Gila, doi tineri de la echipa secundă a clubului. Primul are şanse mai mari să rămână în lotul primei echipe.

Jesus Vallejo pleacă şi el de la Real Madrid

Jesus Vallejo, care era aşteptat să devină al patrulea fundaş central din lot, are şanse mici să mai rămână la Real Madrid. Jurnalistul Jose Luis Sanchez a anunţat că fundaşul va pleca în luna august de pe Santiago Bernabeu, după ce nu l-a convins pe Carlo Ancelotti. Vallejo va fi fie vândut, fie împrumutat din nou la un alt club.

În ceea ce priveşte transferurile, Real Madrid nu plănuieşte nicio mare lovitură în această vară. Singura situaţie în care Real Madrid va investi bani ar fi în cazul în care Kylian Mbappe va deveni disponibil pentru un transfer.

Afla mai multe despre: real madriddavid alabajesus vallejocarlo ancelotti 

viewscnt
Articole similare