Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ei sunt fotbaliştii care ar putea rata prezenţa la următoarea stagiune de Champions League. Echipele jucătorilor nu au rezultatele dorite

Ei sunt fotbaliştii care ar putea rata prezenţa la următoarea stagiune de Champions League. Echipele jucătorilor nu au rezultatele dorite

Juventus

Comentarii

Cristiano Ronaldo, Mbappe, Neymar, Haaland şi Salah ar putea rata sezonul viitor de Champions League, din cauza echipelor de club care nu au rezultate bune anul acesta.

Juventus, PSG, Borussia Dortmund şi Liverpool sunt echipele care anul viitor ar putea pierde şansa de a evolua în Champions League, iar unele dintre acestea ar putea rata şi Europa.

Ei sunt fotbaliştii care ar putea rata prezenţa la următoarea stagiune de Champions League

Pandemia a afectat foarte mult fotbalul mondial din punct de vedere financiar, dar cluburile au mai fost alterat şi prin prisma fotbaliştilor cărora le-a scăzut forma sportiva sau au avut parte de accidentări.

Mai este o lună şi jumătate până la încheierea sezonului şi în acest moment există mai multe echipe mari, cu pretenţii de top, care ar putea rata participarea la noul sezon de Champions League, din cauza randamentului din campionatul intern.

Prin prisma acestui lucru, fotbalişti precum Ronaldo, Neymar, Mbappe, Haaland, Salah sau Mane, ar putea evolua în Europa League sau în cazul cel mai răi nici măcar acolo.

Echipele jucătorilor nu au rezultatele dorite

Juventus nu trece printr-un sezon foarte bună nici în campionat unde are şanse destul de mari să termine pe locul 5, poziţie de Europa League. "Bătrâna Doamnă" se va duela cu Napoli în Serie A, echipă cu care este la egalitate de puncte, ambele au câte 56. Juve a fost eliminată în optimile Champions League de Porto, iar de atunci torinezii se concentrează pe ocuparea unui loc de top 4.

PSG este pe locul 2 în Ligue 1 şi ar putea fi depăşită de Monaco şi Lyon, după ce a pierdut un meciul cu numărul 8 în campionat, împotriva liderului Lille. Parisienii ar putea rata câştigarea titlului în Franţa, lucru care s-ar întâmpla pentru a doua oară în 9 sezoane. În Champions League, echipa lui Neymar şi al lui Mbappe se va întâlni cu Bayern Munchen, echipa cu care a disputat finala din 2020.

Borussia Dortmund se află pe locul 5, este la 7 puncte de locul 4 şi la egalitate cu Leverkusen, ambele având câte 43 de puncte. Şansele lui Dortmund scad considerabil pentru a prinde un loc de top 4, iar în Champions League se vor duela în sferturi cu Manchester City. Şansa lui Haaland de a putea evolua în următorul sezon de Liga Campionilor este ca norvegianul să prindă un transfer la o echipă de top şi care se va concentra pe câştigarea celui mai râvnit trofeu al unei competiţii între cluburi.

Liverpool este echipa cu cele mai mari şanse să nu prindă nici măcar loc de Europa League. Echipa lui Jurgen Klopp este pe locul 6 în Premier League, la egalitate de puncte cu Tottenham locul 5 şi West Ham locul 7, toate trei cu câte 49 de puncte. În Champions League, gruparea de pe Anfield se va duela cu rivala din finala 2018, Real Madrid.

Toate meciurile din sferturile Champions League vor fi în direct pe Telekom Sport şi transmise în format live video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldokylian mbappeerling haalandmohamed salah 

viewscnt
Articole similare