Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ei sunt fotbaliştii care nu merg în cantonamentul din Turcia cu Dinamo. Doi dintre ei şi-au anunţat deja plecarea

Ei sunt fotbaliştii care nu merg în cantonamentul din Turcia cu Dinamo. Doi dintre ei şi-au anunţat deja plecareagalerie foto
Comentarii

Dinamo se reuneşte astăzi, iar băieţii lui Mircea Rednic vor efectua în cursul zilei de mâine vizita medicală. Pe 11 ianuarie, dinamoviştii vor pleca în cantonamentul din Turcia.

Din lotul pe care antrenorul Mircea Rednic îl va deplasa în Antalya nu vor face parte Ivan Pesic, Giorgios Katsikas, Mircea Axente, Sergiu Hanca şi Laurenţiu Corbu. Cu o parte dintre ei, Dinamo va forţa rezilierea contractelor, în vreme ce Laurenţiu Corbu va fi probabil împrumutat.

Grecul Giorgios Katiskas şi croatul Ivan Pesic şi-au anunţat singuri plecarea de la Dinamo prin intermediul conturilor de Instagram. Pozele postate de ei în ultimele ore par perfect sugestive pentru situaţia în care se află.

În timpul sezonului, de la Dinamo, au mai plecat panamezii  Jaime Penedo şi Armando Cooper,  atacantul Daniel Subotic, francezul Teddy Mezague, fostul internaţional Gicu Grozav, belgianul Kino Delorge şi Andrei Tîrcoveanu.

Situaţie incertă pentru Salomao, Gomelt face şi el deplasarea în Turcia

Fotbaliştii de la Dinamo care nu vor face deplasarea în cantonamentul din Antalya se vor antrena sub comanda secundului Iulian Mihăescu. Tomislav Gomelt pare să-i fi câştigat încrederea lui Mircea Rednic şi va primi încă o şansă în Antalya să demonstreze că merită să continue în Ştefan cel Mare.

Unul dintre cei mai buni şi mai constanţi dinamovişti, Diego Salomao are încă o situaţie neclară. Portughezul ar putea pleca dacă Dinamo primeşte o ofertă tentantă pentru el. În caz contrar, va rămâne la Dinamo până în vară.

Diego Salomao a venit la Dinamo în 2017 şi a bifat deja 55 de partide pentru formaţia antrenată de Mircea Rednic. 15 goluri are portughezul în Ştefan cel Mare

Afla mai multe despre: ivan pesicgiorgios katsikasmircea rednicdinamo bucureştiplecări 

viewscnt
Articole similare