Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ei sunt jucătorii după care Viitorul plânge acum: ”Ne-au lipsit. Faţa echipei ar fi fost alta”

Ei sunt jucătorii după care Viitorul plânge acum: ”Ne-au lipsit. Faţa echipei ar fi fost alta”

Fotbal

Comentarii

Cu o strategie îndreptată spre vânzarea de jucători, după înfrângerea categorică suferită în preliminariile Europa League, Viitorul tânjeşte după şapte jucători care au trecut pe la club.

”Ne-au lipsit Băluţă, Ianis, Vînă, Coman, Tănase, Benzar, Cicâldău, dacă i-am fi avut pe toţi vă daţi seama că faţa echipei era alta. Dar ştiţi foarte bine că aceasta este strategia clubului nostru, din păcate nu putem păstra toţi jucătorii pe care îi producem pentru că nu aveam această capacitate financiară să facem acest lucru.

Şi noi ne întrebăm, ca şi voi, unde ar fi fost acest club dacă am fi păstrat toţi jucătorii pe care i-am avut de la înfiinţarea acestui proiect.

Şi cu lotul pe care îl avem acum am făcut meciuri foarte bune, am început campionatul nemaipomenit, a fost această primă repriză groaznică pe care am avut-o în meciul de aseară, repriza a doua am arătat diferit.

Eu sper ca în meciul de acasă să arătăm cum am arătat în momentele bune din cea de a doua repriză şi Doamne ajută să întoarcem rezultatul”, a spus Popescu.

FC Viitorul a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 6-3 (5-1), de formaţia belgiană KAA Gent, în manşa I a turului al doilea preliminar al Ligii Europa. Gazdele au condus cu 6-1, după 50 de minute de joc. Returul va avea loc peste o săptămână

Afla mai multe despre: popescuviitorul constanta 

viewscnt
Articole similare