Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ei vor fi viitorii fundaşi centrali ai naţionalei!" Adrian Porumboiu mizează pe doi internaţionali de tineret

"Ei vor fi viitorii fundaşi centrali ai naţionalei!" Adrian Porumboiu mizează pe doi internaţionali de tineret

Echipa națională

Comentarii

Adrian Rus şi Alex Paşcanu au fost fundaşii centrali ai naţionalei U21 în meciurile de foc din această toamnă. Cu ei în echipă, România s-a calificat la Euro 2019.

Preliminariile Euro 2020 debutează peste 4 luni, iar Contra îşi face calcule de pe acum în privinţa jucătorilor pe care se poate baza în campania care trebuie să ne ducă la turneul final.  Doi dintre cei care ar putea să intre în circuitul naţionalei mari sunt Alex Paşcanu şi Adrian Rus, fotbalişti pe care Rădoi s-a bazat în partidele decisive cu Portugalia, Bosnia şi Ţara Galilor, în urma cărora echipa naţională de tineret a obţinut calificarea la Euro 2019. Paşcanu a fost chiar convocat de Contra pentru dubla cu Lituania şi Muntenegru, dar nu a evoluat niciun minut în cele două meciuri care au încheiat aventura României în Liga Naţiunior.  

Cei doi sunt pariul lui Adrian Porumboiu nu doar pentru campania următoare ci şi pentru viitorul primei reprezentative. 

"Preferinţele mele se îndreaptă către Rus şi Paşcanu, cei doi fundaşi centrali. O să vedeţi că nu greşesc deloc! Aceşti doi jucători vor fi ani de zile titulari în echipa naţională. Sunt jucători care se văd. Calul de rasă vine din grajd, nu trebuie să-l aştepţi să iasă pe pistă. Rus e mult peste Sepsi, celălalt e prea bun pentru echipa de tineret a lui Leicester. Nu exagerez, dar fundaş central ca Rus, aşa ţeapăn nu am mai văzut de la Didi Prodan. Cu atâtea robusteţe. E cam greu să treci pe partea lui, oricât ai fi tu de atacant e bine să-ţi cauţi de lucru pe altă parte. Are tot ce-i trebuie. O să vedeţi că ce vă spun eu se va adeveri în timp" a declarat Adrian Porumboiu pentru prosport.ro. 

Afla mai multe despre: porumboiuruspaşcanu 

viewscnt
Articole similare