Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"El a fost creierul limpede al Generaţiei de Aur!". Nume surpriză pronunţat de cel care le-a fost aproape lui Hagi & Co. la marile performanţe ale naţionalei

"El a fost creierul limpede al Generaţiei de Aur!". Nume surpriză pronunţat de cel care le-a fost aproape lui Hagi & Co. la marile performanţe ale naţionalei

Echipa națională

Comentarii

Pompiliu Popescu, medicul Generaţiei de Aur, a depănat amintiri din perioada de glorie a naţionalei României. Doctorul Popescu a scos în evidenţă numele lui Dumitru Dumitriu, omul despre care consideră ca a avut un rol foarte important în realizarea performanţelor lui Gică Hagi & Co..

Dumitru Dumitriu a fost secundul lui Anghel Iordănescu la Mondialul din 1994, din SUA,  iar Pompiliu Popescu a spus, în emisiune la Look Sport, că Dumitriu nu a primit nici pe departe laudele pe care le merita.

"Ţiţi Dumitriu a fost creierul limpede al Generaţiei de Aur. Şi în America şi mereu. Atunci nu aveam preparatori fizici şi alte funcţii, iar el făcea totul! Avea deja o relaţie foarte bună cu cei de la Steaua. Rolul său a fost foarte important în SUA, lucru pe care presa nu l-a relatat! A fost foarte important.

Generaţia de Aur este rodul conlucrării succesive a mai multor antrenori: Mircea Lucescu, Emeric Ienei, Puiu Iordănescu, Victor Piţurcă, Cornel Dinu. Aceşti cinci antrenori au format Generaţia de Aur. Îl adaug şi pe Mircea Rădulescu", a declarat Popescu la Look Sport LIVE.

Afla mai multe despre: pompiliu popescuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare