Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El a "ucis" Germania! Lozano vorbeşte despre reuşita de la Mondial: "Este cel mai frumos meci al vieţii mele!"

El a "ucis" Germania! Lozano vorbeşte despre reuşita de la Mondial: "Este cel mai frumos meci al vieţii mele!"

Cupa Mondială

Comentarii

Hirving Lozano, autorul golului pentru selecţionata Mexicului în meciul câştigat în faţa campioanei mondiale en titre, Germania, cu scorul de 1-0 (1-0), duminică, pe stadionul Lujniki din Moscova, în Grupa F a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, informează AFP, a declarat că a fost cea mai frumoasă reuşită a vieţii sale.

"Este cel mai frumos meci al vieţii mele şi cel mai frumos gol din viaţa mea", a spus extrema echipei olandeze PSV Einhdoven.

"Toată lumea visează să joace la o Cupă Mondială şi să aibă un asemenea debut. Sunt foarte bucuros, am făcut un meci mare, toată echipa a făcut, iar să înscrii contra unei mari echipe cum este Germania, contează mult pentru mine. Dar a fost un efort colectiv, iar noi jucăm fără să ne temem", a adăugat Lozano.

''El Tri'' a produs prima mare surpriză a acestei ediţii a competiţiei, prin golul marcat de Hirving Lozano (35), Germania fiind departe de prestaţia de acum patru ani şi de aşteptările specialiştilor.



Germania este a treia campioană mondială consecutivă care pierde primul său meci la ediţia următoare, după Italia (0-1 cu Paraguay în 2010) şi Spania (1-5 cu Olanda, în 2014).

Afla mai multe despre: hirving lozanomexicgermaniacampionatul mondial 

viewscnt
Articole similare