Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El ar putea fi primul transfer al lui Juventus în era Sarri! În ce condiţii se face mutarea

El ar putea fi primul transfer al lui Juventus în era Sarri! În ce condiţii se face mutarea

Juventus

Comentarii

Isco ar putea să întărească în vară campioana Italiei, în contextul în care Maurizio Sarri va fi noul antrenor al torinezilor.

Managerul lui Chelsea se va despărţi cel mai probabil de londonezi indiferent de rezultatul finalei Europa League împotriva lui Arsenal. Iar Sarri este opţiunea numărul 1 pentru Juventus după ce clubul a ajuns la un acord pentru încetarea colaborării cu Massimiliano Allegri. Iar jurnaliştii britanici au început să speculeze cu privire la transferurile pe care italienii le pregătesc pentru această vară.

Cel mai important pare a fi cel al lui Isco aflat aproape de o plecare de pe santiago Bernabeu. Fotbalistul nu mai este dorit nici de suporteri, iar după plecarea lui Solari nu a reuşit să se impună nici în mandatul lui Zidane. Iar o evantuală venire a lui Eden Hazard la Real l-ar face să prindă şi mai greu un post de titular. Juventus nu este insă singura echipă care şi-l doreşte pe mijlocaş. Manchester City şi chiar Chelsea ar putea să intre în cursa pentru achiziţionarea fotbalistului al cărui preţ se apropie de 60 de milioane de euro. 

Afla mai multe despre: juventussarrireal madridiscohazardzidane 

viewscnt
Articole similare