Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"El Cholo" dă marea lovitură! De ce Luis Suarez este atacantul ideal pentru filosofia lui Diego Simeone

 "El Cholo" dă marea lovitură! De ce Luis Suarez este atacantul ideal pentru filosofia lui Diego Simeone

Transferuri

Comentarii

Luis Suarez (33 de ani) s-a înţeles cu altă echipă de top din Europa, după ce transferul la Juventus a picat. "Canibalul" a bătut palma cu Atletico Madrid şi aşteaptă să-şi rezolve problemele contractuale cu Barcelona pentru a putea semna cu formaţia lui Diego Simeone.

Pentru multă lume, transferul poate părea unul surprinzător, însă Luis Suarez şi Diego Simeone sunt perfect compatibili.

De ce îl vrea Simeone pe Luis Suarez la Atletico Madrid

Uruguayanul a fost unul dintre cei mai importanţi marcatori din lume în ultimii 4-5 ani, şi ceva ne spune că nu şi-a spus încă, ultimul cuvânt în fotbal. Transferul său la Atletico Madrid poate fi privit ca o încercare deloc timidă de a demonstra că rămâne cel mai bun număr 9 din lume.

De ce insistă Diego Simeone pentru transferul său? În principal, pentru că Luis Suarez are totul! Dar şi pentru ca este exact atacantul pe care "El Cholo" îl cauta de foarte multe vreme. Tehnic, combativ, combinativ, experimentat, marcator, foarte inteligent în joc, extrem de agresiv şi foarte, dar foarte bun. "Complete Package" i-ar spune englezii. "Un jugadon" i-ar spune spaniolii.

198 de goluri are Luis Suarez pentru FC Barcelona, iar alte 193 le-a marcat pentru Ajax şi Liverpool. În total, 391 de goluri pentru trei dintre cele mai mari cluburi din lume! 

Asta demonstează cu Luis Suarez este înainte de toate un marcator, unul pe care Diego Simeone îl caută de multă vreme. Unul care să fie la fel de combativ ca Diego Costa, dar mai bun în faţa porţii. Unul care să fie la fel de pragmatic ca Morata, dar mult mai vizibil pe tabela de marcaj. Unul care să aibă măcar puţin din tehnica sclipitoare a lui Joao Felix, dar să completeze prin experienţă, agresivitate şi goluri. Aici, în toată această frază stă cheia transferului lui Suarez la Atletico Madrid.

Poate cel mai influent şi mai bun atacant pe care Los Colchoneros l-ar avea de la Sergio Aguero, Falcao şi Fernando Torres încoace. Iar Simeone ştie şi simte asta. În Suarez poate sta cheia unor trofee pe care lotul de 800 de milioane de euro al lui Simeone simte ca le poate cuceri în stagiunea viitoare. Cu Luis Suarez în echipă.

Afla mai multe despre: luis suarezdiego simeone 

viewscnt
Articole similare