Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El Clasico 2018 | Julen Lopetegui îşi joacă scaunul în Barcelona - Real Madrid: ”Fotbaliştii mei cred în mine, iar eu cred şi mai mult în ei”

El Clasico 2018 |  Julen Lopetegui îşi joacă scaunul în Barcelona - Real Madrid: ”Fotbaliştii mei cred în mine, iar eu cred şi mai mult în ei”

Real Madrid

Comentarii

El Clasico FC Barcelona - Real Madrid este în opinia lui Julen Lopetegui meciul cu cel mai ridicat nivel din cariera sa de antrenor. Pentru tehnicianul de origine bască, marele meci cu FC Barcelona ar putea fi şi ultimul pe banca madrilenilor, în cazul unui insucces.

Lopetegui a susţinut astăzi o conferinţă de presă înainte de El Clasico 2018. Antrenorul de la Real Madrid crede că susţinerea şi suportul fotbaliştilor săi poate crea un ”momentum” de care campioana Europei poate profita: ”La nivel fotbalistic este meciul cu cele mai mari aşteptări şi cu cel mai ridicat nivel la care eu am participat ca antrenor. Dar pentru un antrenor, toate meciurile sunt importante. Fotbaliştii mei cred în mine, iar eu cred şi mai mult în ei. Asta se traduce prin faptul că lucrăm foarte bine împreună, cu bucurie şi entuziasm pentru a ne face fanii fericiţi.Trebuie să ne optimizăm calităţile, să atacăm şi să ne apărăm exact. Este genul de meci în care micile detalii te pot pedepsi. Trebuie să fii mereu pregătit să dai totul, indiferent cine intră pe teren din start sau cine intră pe parcurs” a spus Julen Lopetegui.

Fostul selecţioner al Spaniei a evitat să vorbească despre absenţa lui Lionel Messi din tabăra rivală: ”Sunt multe elemente cheie în acest meci. Inclusiv partea emoţională joacă un rol important la acest nivel şi într-un asemenea duel. Eu mă concentrez totuşi pe ceea ce înseamna fotbal aşa că ne-am propus să mergem să atacăm, dar să ne şi apărăm exact. Mentalitatea trebuie să fie pozitivă. Absenţele sunt mai puţin importante” crede tehnicianul în vârstă de 52 de ani.

Despre prezenţa în teren a lui Isco şi Marcelo, antrenorul madrilenilor a explicat: ”Marcelo a suferit o lovitură care l-a obligat să părăsească terenul de joc în meciul de Liga Campionilor. Din fericire apoi s-a antrenat normal. Isco vine după o lună de inactivitate şi apoi a jucat două meciuri, evident însă niciunul complet. Vom vedea mâine cine va juca” a încheiat antrenorul lui Real Madrid. 

Meciul meciurilor, El Clasico 2018 Barcelona-Real Madrid se vede duminică, de la 17:15, la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: julen lopeteguireal madrid 

viewscnt
Articole similare