Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El Clasico 2018 | Veste mare pentru fani! A fost prezent la antrenamente şi va juca în El Clasico

El Clasico 2018 | Veste mare pentru fani! A fost prezent la antrenamente şi va juca în El Clasico

La Liga

Comentarii

Fanii pot sta liniştiţi cu privire la apariţia unui jucător în El Clasico, a fost prezent la antrenamente şi este optimist că poate juca în derby. Marele duel al fotbalului va fi în direct, duminică, de la 17:15, pe Telekom Sport 1.

În partida din Liga Campionilor, cu Viktoria Plzen, de marţi, Marcelo a ieşit accidentat şi au existat dubii cu privire la apariţia lui în El Clasico, din cauza unei lovituri dure primite în glezna piciorului drept. 

Marcelo a fost declarat apt pentru Barcelona - Real Madrid. La sfârşitul meciului, jucătorul a declarat că se simte bine, iar testele medicale efectuate au confirmat spusele brazilianului. Potrivit Marca, jucătorul a efectuat o parte din antrenamentul de miecuri cu toată echipa şi sunt şanse foarte mari să joace duminică. 

Marcelo a mai avut probleme medicale în acest sezon şi a ratat trei meciuri, derby-ul cu Atletico Madrid, partida din Liga Campionilor cu ŢSKA Moscova şi cea din campionat cu Alaves. El s-a dovedit a fi un jucător important nu doar în defensivă, ci şi în ofensivă. A marcat în ultima etapă de campionat, cu Levante, dar şi golul de 2-0 cu Plzen, în Ligă, astfel că fundaşii Barcelonei trebuie să fie atenţi la el în El Clasico. 

Afla mai multe despre: marceloreal madridel clasico 2018el clasicobarca realbarcelona real madrid 

viewscnt
Articole similare