Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El Clasico 2020 | Barcelona - Real Madrid 1-3. El Clasico resuscitează Madridul! Victorie pe Camp Nou pentru Zidane şi ai săi VIDEO

El Clasico 2020 | Barcelona - Real Madrid 1-3. El Clasico resuscitează Madridul! Victorie pe Camp Nou pentru Zidane şi ai săi VIDEO galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona şi Real Madrid au oferit un super spectacol, în direct la Telekom Sport. Campioana Spaniei a învins la final cu 3-1, după golurile lui Valverde, Sergio Ramos şi Luka Modric.

Real Madrid şi Zinedine Zidane aveau nevoie de un succes în El Clasico şi l-au obţinut. Primul mare derby dintre cele două rivale care s-a disputat fără spectatori a oferit totuşi un spectacol de mare calitate telespectatorilor Telekom Sport.

Real Madrid a triumfat în El Clasico şi a obţinut prima victorie pe Camp Nou după trei ani. Debutul de meci a fost extraordinar pentru trupa lui Zidane, care a deschis scorul în minutul 5, prin Valverde.

Barcelona a revenit după numai patru minute. Ansu Fati a marcat şi a devenit la 17 ani cel mai tânăr marcator în El Clasico în acest secol. Courtois s-a opus apoi senzaţional în faţa lui Messi, la cea mai periculoasă fază a argentinianului. Catalanii au continuat să atace, iar Coutinho a ratat după pauză. Madrilenii au primit apoi o lovitură de la 11 metri. Ramos a obţinut-o şi tot el a înscris. Echipa lui Koeman a lăsat spaţii imense în apărare, iar Madridul a profitat şi a mai înscris o dată prin Luka Modric, care s-a distrat cu defensiva adversă. 


LIVE VIDEO | Barcelona - Real Madrid 1-3 (Fati 8 / Valverde 5, Sergio Ramos 63-pen, Modric 89) 

Echipele de start:

  • Barcelona: Neto - Dest, Pique, Lenglet, Alba - De Jong, Busquets - Pedri, Coutinho, A. Fati Messi
  • Real Madrid: Courtois - Nacho, Varane, Ramos, Mendy - Kroos, Casemiro,Valverde, Isco - Benzema, Vinicius

Min 89. Gooool Real Madrid! Luka Modric se joacă în careul advers şi finalizează elegant. Real Madrid se impune pe Camp Nou, pentru că este greu de crezut că se mai poate schimba ceva.

Min 86. Fabulos, Neto! Brazilianul are altă intervenţie senzaţională în faţa lui Ramos!

Min 85. Ocazie uriaşă pentru Real Madrid! Neto intervine de două ori salvator în faţa lui Toni Kroos.

Min 80. Barcelona face trei schimbări, Real Madrid una. Ies Fati, Pedri şi Busquets, intră Trincao, Griezmann şi Dembele. La Real Madrid, Zidane renunţă la Asensio pentru a-l trimite în teren pe Rodrygo

Min 65. Goool Sergio Ramos!!! Goool Real Madrid!! Los Blancos trec în avantaj după o execuţie precisă a căpitanului madrilenilor

Min 63. Penalty pentru Real Madrid! Centralul consultă VAR-ul şi decide să dicteze lovitură de la 11 metri după o ţinere în care la Sergio Ramos  

Min 53. Sansă mare Barcelona! Fati centrează excelent din flancul drept, dar Coutinho reia pe lângă poartă

Min 51. Ansu Fati aproape de gol. Barca începe bine repriza secundă, iar puştiul minune al catalanilor trage bine din interiorul careului, însă mingea ocoleşte poarta lui Courtois.

Min 46. Start în repriza secundă. Real Madrid are atacul

Pauză în El Clasico

Min 42. Nacho este înlocuit de Lucas Vazquez. Prima schimbare vine iată înainte de pauză. Se pare că fundaşul madrilen este accidentat

Min 30. Barcelona cere penalty la această acţiune a lui Leo Messi

Min 25. Ocazie Benzemaaaa! Kroos centrează perfect, dar francezul trage slab din poziţie bună şi nu îl poate învinge pe Neto. Se joacă efectiv cu garda jos. Fotbal spectacol, în direct la Telekom Sport.

Min 23. Messsiiii!!! Starul argentinian intră în careu, driblează scurt şi trage, dar Courtois intervine senzaţional

Min 21. Corner pentru Real Madrid, Neto iese greşit, dar mingea expediată de Nacho se loveşte de blocajul advers

Min 17. Messi scapă de Casemiro, pătrunde frontal şi trage, dar portarul Thibaut Courtois este atent şi reţine

  • Golul lui Federico Valverde (min 4:49) este cel mai rapid gol marcat de Real Madrid pe Camp Nou din 10 martie 2007 încoace

Min 8. GOOOOL Barcelona!!! Ansu Fati marchează pentru gazde după o centrare din flancul stâng. Se joacă foarte deschis şi foarte frumos.

Min 5. GOOOOOL Real Madrid!!! După cinci minute se deschide scorul în El Clasico!! Federico Valverde îl execută pe Neto după o pasă senzaţională a lui Benzema

Min 3. Cele două mari rivale încă se studiază. Barca are doi tineri de 17 ani în primul 11. Ansu Fati pare să evolueze în spatele lui Leo Messi, ceea ce reprezintă o primă surpriză tactică a lui Ronald Koeman.

Min 1. El Clasico fără spectatori, primul din istorie! Partida a început


17:00 Ne pregătim de marele meci. El Clasico este comentat de Emil Grădinescu şi Vlad Enăchescu

16:06 - Avem echipele de start pentru El Clasico!


Cel mai aşteptat meci din Spania, duelul gigantilor din Peninsula Iberică, Barcelona - Real Madrid se vede în direct la Telekom Sport în acest weekend.

  • Sergio Ramos este jucătorul cu cele mai multe prezenţe în El Clasico, din toate timpurile (44)
  • Leo Messi este cel mai bun marcator din istoria El Clasico (26 de goluri)

Meciul meciurilor sau El Clasico propune un nou episod al rivalităţii istorice între două dintre cele mai mari echipe ale lumii. El Clasico nu produce alt efect in afara unei fibrilaţii permanente, care lasa publicului obligatia de a admira show-ul pus în scenă de fotbaliştii de peste 1.6 miliarde de euro al celor doi titani din fotbalul iberic.

Barca, pe de o parte, trăieşte în continuare din perspectiva lui Leo Messi, cel mai bun fotbalist din istoria clubului catalan. Real Madrid, de cealălaltă parte, pare după plecarea lui Cristiano Ronaldo acea echipă care are calcatura grea si eficienţa seacă pe care o au formaţiile care ştiu să joace de mult impreună.

El Clasico 2020 | Barcelona - Real Madrid LIVE VIDEO: perioadă grea pentru gruparea blanco

Chiar înainte de prima mare confruntare directă, Real Madrid şi FC Barcelona au suferit înfrângeri surprinzătoare în etapa cu numărul 6. Madrilenii au cedat acasă în faţa formaţiei Cadiz CF, în timp de catalanii au pierdut în deplasare la Getafe.

Au urmat meciurile din UEFA Champions League, acolo unde Barcelona nu a avut emoţii cu Ferencvaros. În schimb, Real Madrid a fost învinsă surprinzător de Şahtior. Ba chiar umilitor, dacă ne raportăm la faptul că la pauză, fosta echipă a lui Mircea Lucescu avea 3-0 pe Estadio Alfredo di Stefano. O veste extrem de proastă pentru Los Blancos, înainte de El Clasico 2020.

  • 11-1 este cea mai mare victorie înregistrată de una dintre cele două echipe. S-a întâmplat pe 19 iunie 1943 şi câştigătoare a fost Real Madrid

"Vinovatul sunt eu! Atunci când ceva nu merge, este clar că nu am făcut ceva bine. Eu mă văd în stare să întorc lucrurile. Jucătorii de asemenea se simt pregătiţi să facă asta. Împreună vom găsi cea mai bună soluţie. Este foarte important să fim liniştiţi. Ceea ce s-a întâmplat astăzi nu e nicicum ceva pozitiv, deci trebuie să schimbăm lucrurile. Eu cred în acest lot de jucători, chiar daca a fost o noapte complicată. Când primeşti trei goluri în prima repriză e clar că îţi lipsesc toate, nu doar atitudinea. A fost un meci slab, o seară urâtă. Soluţia trebuie să o găsesc eu şi o voi găsi!", a declarat Zidane după meciul din Liga Campionilor.

El Clasico 2020 | Barcelona - Real Madrid LIVE VIDEO: şi Barca are probleme interne

La Barcelona, situaţia nu este deloc roz. Asta în ciuda echipamentului purtat de gruparea catalană în deplasarea de la Getafe. Şi, firesc, atunci când lucrurile nu merg bine, super starul Lionel Messi este primul arătat cu degetul.

Fanii au remarcat pe reţelele de socializare forma slabă a căpitanului şi liderului de pe Camp Nou. Mai mult, s-au îndreptat spre comparaţii.

Iar cea mai la îndemână pare cea cu Luis Suarez, un fotbalist esenţial în ultima vreme pentru gruparea blaugrana. Atacantul transferat de Atletico Madrid se descurca excelent în tricoul "colchonerilor". Atât de bine, încât i-a determinat pe fani să se întrebe dacă nu cumva, Messi şi-a pierdut echilibrul: "Fără Messi, Luis Suarez are trei goluri şi o pasă de gol în startul acesta de sezon. Fără Luis Suarez, Leo are un singur gol marcat şi acela din penalty" avertizează un suporter, pe contul oficial de Twitter al catalanilor. Starul argentinian s-a revanşat cumva contra lui Ferencvaros, marcând o dată şi pasând decisiv la unul dintre golurile echipei sale. A marcat însă din nou din penalty, detaliu care confirmă forma sa destul de modesta. Messi a marcat cele mai recente goluri ale sale pentru Argentina şi Barca, doar din lovituri de la 11 metri.

El Clasico 2020 | Barcelona - Real Madrid LIVE VIDEO: Cifre preocupante pentru Marcelo. Brazilianul este considerat punctul slab al defensivei madrilene

Marcelo, fundaşul brazilian al echipei Real Madrid, a fost titular în partidele cu Cadiz şi Şahtior şi considerat unul dintre cei mai slabi fotbalişti de pe teren.

  • 277 de meciuri au disputat cele două formaţii în total. 244 dintre ele au fost oficiale, 33 dintre ele au fost de pregătire
  • Primul El Clasico s-a jucat pe 13 mai 1902 şi a fost câştigat de Real Madrid, scor 2-0

El a evoluat timp de 90 de minute împotriva galben-albaştrilor, dar şi împotriva ucrainienilor, şi a bifat o contraperformanţă pe care trebuie să o uite cât mai rapid. De când Zinedine Zidane a revenit la echipă (martie, 2019), Marcelo a fost pe teren la toate înfrângerile suferite de Real Madrid în La Liga (opt la număr). Mai mult, de la revenirea lui Zinedine Zidane, Real Madrid nu a pierdut nici măcar un meci atât timp cât Marcelo nu s-a aflat pe teren!!

Cu fotbalistul brazilian pe banca de rezerve sau in tribune, Real Madrid a acumulat 19 victorii şi 9 remize în 28 de meciuri. Semn că lucrurile merg mult mai bine fără el.

El Clasico 2020 | Barcelona - Real Madrid LIVE VIDEO: absenţe notabile în cele două tabere

FC Barcelona nu va conta, cel mai probabil, pe goalkeeper-ul Marc Andre Ter Stegen, care nu este încă refăcut după operatia suferită la genunchi. Astfel, poarta catalanilor va fi apărată de Neto. Probleme mai vechi are şi Samuel Umtiti, fundaşul francez care nu s-a refăcut incă după o accidentare mai veche.

Dacă Jordi Alba are şanse reale săi fie apt de joc, un semn de întrebare planează încă în privinţa lui Miralem Pjanic, dar chiar şi starul bosniac spera că va fi apt la ora jocului.

  • Cristiano Ronaldo este fotbalistul care a marcat cele mai multe goluri într-un El Clasico, în meciuri consecutive (7 reuşite în 6 meciuri consecutive)

De partea cealălaltă, Real Madrid tremură făra Carvajal, Odegaard şi Eden Hazard. Niciunul dintre ei nu vor putea evolua în El Clasico 2020. În schimb, ar putea reveni Sergio Ramos, care a fost menajat în partida cu Sahtior Doneţk.

FC Barcelona şi Real Madrid se vor înfrunta pentru prima dată în acest sezon sâmbătă, 24 octombrie, într-o partidă contând pentru runda a şaptea din La Liga. Partida va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport 1. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: el clasico 202barcelona - real madridfc barcelonareal madridlive video 

viewscnt
Articole similare