Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El Clasico 2020 | Barcelona - Real Madrid: Messi şi Zidane arătaţi cu degetul înainte de primul mare duel al sezonului

El Clasico 2020 | Barcelona - Real Madrid: Messi şi Zidane arătaţi cu degetul înainte de primul mare duel al sezonului

Real Madrid

Comentarii

Barcelona şi Real Madrid se vor duela în direct la Telekom Sport în primul El Clasico din acest sezon.

Chiar înainte de prima mare confruntare directă, Real Madrid şi FC Barcelona au suferit înfrângeri surprinzătoare în etapa cu numărul 6. Madrilenii au cedat acasă în faţa formaţiei Cadiz CF, în timp de catalanii au pierdut în deplasare la Getafe.

Probleme în ambele tabere: Messi şi Zidane sunt arătaţi cu degetul

La Barcelona, situaţia nu este deloc roz. Asta în ciuda echipamentului purtat de gruparea catalană în deplasarea de la Getafe. Şi, firesc, atunci când lucrurile nu merg bine, super starul Lionel Messi este primul arătat cu degetul.

Fanii au remarcat pe reţelele de socializare forma slabă a căpitanului şi liderului de pe Camp Nou. Mai mult, s-au îndreptat spre comparaţii.

Iar cea mai la îndemână pare cea cu Luis Suarez, un fotbalist esenţial în ultima vreme pentru gruparea blaugrana. Atacantul transferat de Atletico Madrid se descurca excelent în tricoul "colchonerilor". Atât de bine, încât i-a determinat pe fani să se întrebe dacă nu cumva, Messi şi-a pierdut echilibrul: "Fără Messi, Luis Suarez are trei goluri şi o pasă de gol în startul acesta de sezon. Fără Luis Suarez, Leo are un singur gol marcat şi acela din penalty" avertizează un suporter, pe contul oficial de Twitter al catalanilor.

Starea de agitaţie poate fi observată şi în tabăra adversă. Real Madrid a pierdut surprinzător contra celor de la Cadiz, iar presa spaniolă scrie că Zinedine Zidane a fost tras la răspundere de conducerea clubului. Francezul este considerat răspunzător, nu atât pentru această înfrângere ci pentru maniera deplorabilă în care a arătat jocul echipei blanco în noua campanie. 

Real Madrid a marcat doar şase goluri în primele cinci etape şi unul singur pe teren propriu, în condiţiile în care le-a avut ca adversare pe Cadiz şi Real Valladolid.

FC Barcelona şi Real Madrid se vor înfrunta pentru prima dată în acest sezon sâmbătă, 24 octombrie, într-o partidă contând pentru runda a şaptea din La Liga. Partida va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport

Afla mai multe despre: real madridbarcelonazinedine zidanemessi 

viewscnt
Articole similare