Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El Clasico 2020 | Este scaunul lui Zinedine Zidane în pericol? Care este decizia clubului blanco în funcţie de rezultatul din derby

El Clasico 2020 | Este scaunul lui Zinedine Zidane în pericol? Care este decizia clubului blanco în funcţie de rezultatul din derby

Real Madrid

Comentarii

Cel mai aşteptat meci din Spania, duelul gigantilor din Peninsula Iberică, Barcelona - Real Madrid se vede în direct la Telekom Sport în acest weekend.


FC Barcelona şi Real Madrid se vor înfrunta pentru prima dată în acest sezon sâmbătă, 24 octombrie, într-o partidă contând pentru runda a şaptea din La Liga. Partida va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport. În ultimul Clasico, Real Madrid a câştigat cu 2-0 pe "Santiago Bernabeu".

Presa spaniolă a vehiculat intens în ultimele zile posibilitatea ca Zinedine Zidane să fie demis în eventualitatea unei înfrângeri în El Clasico. Real Madrid a pierdut cu Cadiz şi Sahtior Doneţk, ceea ce ar însemna că o nouă înfrângere contra Barcelonei ar produce al treilea eşec consecutiv al ”albilor”.

Jurnalistul Javier Herraez de la Cadena SER a făcut lumină în acest caz: ”Nici Real Madrid, nici Zinedine Zidane nu au de când să întrerupă colaborarea, indiferent de rezultatul meciului din El Clasico. Zidane va continua la Real Madrid şi după acest duel. Indiferent de rezultatul din derby, conducerea clubului îl sprijină pe Zinedine Zidane” a anunţat acesta. 

Afla mai multe despre: zinedine zidanereal madrid 

viewscnt
Articole similare