Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El Clasico 2020 | Marco Asensio, la momentul adevărului: ”Puteam să ajung la Barcelona, dar este imposibil să spui nu Realului”

El Clasico 2020 | Marco Asensio, la momentul adevărului: ”Puteam să ajung la Barcelona, dar este imposibil să spui nu Realului”

Real Madrid

Comentarii

Cel mai aşteptat meci din Spania, duelul gigantilor din Peninsula Iberică, Barcelona - Real Madrid se vede în direct la Telekom Sport în acest weekend.

Intr-un interviu acordat Post United, Marco Asensio a dezvăluit că putea ajunge la FC Barcelona:

”Puteam să ajung la Barcelona, dar interesul venit din partea Realului m-a determinat să aleg altfel. Am fost tratat extraordinar şi eu şi familia mea. Mi-a fost imposibil să spun nu Realului” a mărturisit Marco Asensio, fost jucător la Real Mallorca.

El a explicat şi cum se simte acum la Real Madrid: ”Foarte bine, m-am recuperat destul de repede după accidentare, mi-am recuperat tonusul şi consider că avem unul dintre cele mai bune loturi din lume” a mai spus Asensio pentru Post United.

Marco Asensio (24 de ani) a ajuns la Real Madrid în 2014. De atunci a strâns 149 de meciuri şi a marcat 30 de goluri pentru formaţia blanco. Într-adevăr, Asensio a fost şi pe lista Barcelonei, atunci când evolua încă pentru Real Mallorca. Asensio are două titluri de campion al Spaniei cu Real Madrid, dar şi două UEFA Champions League în palmaresul său. Este campion european U19 cu naţionala Spaniei.

FC Barcelona şi Real Madrid se vor înfrunta pentru prima dată în acest sezon sâmbătă, 24 octombrie, într-o partidă contând pentru runda a şaptea din La Liga. Partida va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport.

În ultimul Clasico, Real Madrid a câştigat cu 2-0 pe "Santiago Bernabeu".

Afla mai multe despre: marco asensioel clasicoreal madridfc barcelona 

viewscnt
Articole similare