Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El Clasico | Federaţia spaniolă, decizie surprinzătoare în ziua meciului Real Madrid - Barcelona. Anunţul făcut în cazul lui Gareth Bale

El Clasico | Federaţia spaniolă, decizie surprinzătoare în ziua meciului Real Madrid - Barcelona. Anunţul făcut în cazul lui Gareth Bale
Comentarii

Atacantul echipei Real Madrid, Gareth Bale, a scăpat fără suspendare, după gestul provocator făcut la adresa fanilor rivalei Atletico Madrid, în meciul de campionat, informează Marca.

La Liga a transferat cazul galezului la Comisia de Disciplină a Federaţiei Spaniole de Fotbal, iar Marca a anunţat că Bale risca până la 12 etape de suspendare. În mod surprinzător, însă, Federaţia a decis să nu îl suspende pe Gareth Bale.

Astfel, Gareth Bale poate juca în ambele meciuri pe care Real Madrid le va disputa în această săptămână cu FC Barcelona, unul dintre ele fiind programat chiar miercuri, în returul Cupei Spaniei.

Atacantul galez a închis tabela la 3-1 pentru "galactici", în minutul 74 al derby-ului Madridului, şi a celebrat golul printr-un gest reprobabil. Reuşita lui Bale a fost întâmpinată cu un val de fluierături de fanii rivalei, moment în care fotbalistul în vârstă de 29 de ani a schiţat un gest greu de reprodus un cuvinte.

Real Madrid - FC Barcelona, LIVE ONLINE, sâmbătă, 22:00. Pe ce post va fi transmis meciul

Prima înfruntare dintre Real Madrid şi FC Barcelona are loc miercuri, de la 22:00, pe Santiago Bernabeu, în cea de-a doua manşă a semifinalelor Cupei Regelui. În tur, cele două echipe au remizat pe Camp Nou, scor 1-1.

Cel de-al doilea joc este programat sâmbătă, tot pe Santiago Bernabeu, în etapa a 26-a din La Liga, partidă care va fi transmisă în direct la Telekom Sport 1, de la 21:45.

Afla mai multe despre: bale 

viewscnt
Articole similare