Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El Clasico pe piaţa transferurilor! FOTO | Real Madrid şi FC Barcelona se luptă pentru semnătura unui fotbalist de la Ajax

El Clasico pe piaţa transferurilor! FOTO | Real Madrid şi FC Barcelona se luptă pentru semnătura unui fotbalist de la Ajaxgalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Donny Van de Beek (22 de ani), unul dintre cei mai importanţi fotbalişti cu care Ajax a ajuns în semifinalele Ligii Campionilor în sezonul trecut, e urmărit atent de cele două mari rivale din Spania, Real Madrid şi FC Barcelona. Presa din Catalonia scrie că reprezentanţi ai ambelor cluburi au luat legătura cu Ajax în vederea unui posibil transfer al starului olandez crescut la academia batavilor.

Sport scrie că FC Barcelona şi Real Madrid şi-au exprimat ambele intenţia de a-l transfera pe Donny Van de Beek la finalul actualului sezon. Interesul s-a transformat, încet încet, în negocieri, iar catalanii ştiu că Realul e cu un pas înainte, deoarece au discutat deja faţă în faţă cu agentul lui Van de Beek şi cu directorul sportiv al lui Ajax. Madrilenii sunt gata să-l transfere pe Donny Van de Beek.

Totuşi, cei de la Barcelona nu renunţă la mutare. Transferul lui Van de Beek ar urma să coste între 50 şi 60 de milioane de euro. Până în prezent, şefii catalani au discutat doar cu Marc Overmars, fost fotbalist pe Camp Nou, şi l-au rugat pe acesta ca batavii să aibă puţină răbdare pentru ca Barcelona să-şi prioritizeze lista de transferuri pentru prima perioadă de mercato din 2020.

Donny van de Beek este unul dintre fotbaliştii din echipa cu care Ajax a ajuns până în semifinalale Ligii Campionilor în sezonul trecut. După acea campanie excelentă şi un titlu cucerit în Olanda, de la Ajax au plecat Matthijs De Ligt (Juventus) şi Frenkie De Jong (FC Barcelona).



În acest sezon, Donny van de Beek a marcat de şapte ori şi a livrat şase pase de gol, în 23 de meciuri jucate în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: donny van de beekreal madridbarcelonatransfer 

viewscnt
Articole similare