Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El Clasico pe piaţa transferurilor! Real Madrid şi Barcelona au început negocierile pentru un jucător din Serie A

El Clasico pe piaţa transferurilor! Real Madrid şi Barcelona au început negocierile pentru un jucător din Serie A

Serie A

Comentarii

În pauza provocată de pandemia de coronavirus, Real Madrid şi Barcelona şi-au mutat duelul pe piaţa transferurilor. Ambele cluburi au început negocierile pentru un fotbalist care a impresionat în Serie A.

Internaţionalul spaniol Fabian Ruiz a stopat, pentru un moment, negocierile privind prelungirea contractului cu Napoli, iar Barcelona şi Real Madrid s-au interesat imediat de jucător. 

În vârstă de 23 de ani, mijlocaşul a impresionat la Napoli, chiar dacă echipa nu a avut un sezon foarte bun. Contractul său actual îl ţine la Napoli până în 2023, însă clubul din sudul Italiei doreşte să i-l prelungească, fiind informaţi cu privire la interesul crescut pentru jucător. 

Agentul lui Ruiz a dezvăluti toate aceste informaţii pentru AS, însă fără să dea numele echipelor, spunând doar că echipe uriaşe s-au interesat de jucător. În opinia agentului FIFA, Fabian Ruiz va fi unul dintre cei mai buni jucători din lume. 

Adus de la Betis în 2018, cota de piaţă a lui Fabian Ruiz a "explodat". În acest moment, el este apreciat la 60 de milioane de euro pe site-ul transfermarkt.com. 

Afla mai multe despre: fabian ruizreal madridbarcelona 

viewscnt
Articole similare