Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El Clasico pe piaţa transferurilor! Real Madrid şi FC Barcelona au pus ochii pe noul "wonderkid" din fotbalul mondial

El Clasico pe piaţa transferurilor! Real Madrid şi FC Barcelona au pus ochii pe noul "wonderkid" din fotbalul mondial

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid şi FC Barcelona se luptă pe piaţa transferurilor pentru semnătura lui Billy Gilmour (18 ani), fotbalistul lui Chelsea care a impresionat în meciul contra lui Liverpool, câştigat de "Albaştrii" cu 2-0 în Cupa Angliei.

Frank Lampard a profitat de un meci din Cupa Angliei cu Liverpool şi le-a dat şansa mai multor tineri să se remarce. Unul ei, Billy Gilmour (18 ani), a ieşit în evidenţă. Mijlocaşul englez a evoluat fără emoţii şi şi-a arătat calităţile, astfel că acum Real Madrid şi FC Barcelona se luptă pentru semnătura sa. Presa din Anglia scrie despre interesul celor doi granzi din Spania pentru Gilmour.

DailyStar scrie că rivalele din La Liga îl vor pe Gilmour. Prima s-a interesat Barcelona de posibilitatea unui transfer al puştiului englez, iar acum Real Madrid a intrat în cursa pentru semnătura lui. Frank Lampard a fost foarte mulţumit de evoluţiile sale din acest seszon. Billy Gilmour tocmai a semnat un nou contract cu Chelsea în septembrie 2019

Billy Gilmour a jucat în 21 de meciuri în acest sezon la Chelsea, în toate competiţiile, timp în care a marcat de două ori şi a livrat cinci pase de gol.

  • 3 milioane de euro este cota de piaţă a tânărului Billy Gilmour, conform specialiştilor de la transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: real madridbarcelonabilly gilmour 

viewscnt
Articole similare