Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El Clasico s-a terminat, dar războiul nu! Jordi Alba, atac fără perdea la adresa unui jucător de la Real: "Şobolanule..."

El Clasico s-a terminat, dar războiul nu! Jordi Alba, atac fără perdea la adresa unui jucător de la Real: "Şobolanule..."

FC Barcelona

Comentarii

Ultimul El Clasico, Barcelona - Real Madrid, s-a jucat miercuri, pe 18 decembrie şi s-a terminat la egalitate, 0-0, însă războiul dintre cele două echipe este departe de a fi încheiat. Jordi Alba a făcut dezvăluiri şocante despre un jucător de la Real.

Faţă de alte ediţii, a fost un El Clasico lipsit de evenimente majore pe teren, între jucători. Nu au fost cartonaşe roşii, intrările au fost în limita regulamentului, iar scorul final a arătat "pacea" de pe teren. 

Totuşi, asta s-a văzut doar la televizor. Ce nu s-a văzut, însă, a relatat fundaşul stânga de la Barcelona, Jordi Alba, care a dezvăluit un dialog avut în timpul partidei cu Raphael Varane. 

"Toată lumea crede că Varane este un sfânt, dar nu este aşa. În timpul meciului mi-a zis «Şobolanule, nu ai nici măcar carnet de conducere»". 

2019 s-a terminat cu Barcelona pe primul loc în LaLiga, cu 39 de puncte, după ce Real a remizat în ultima etapă din acest an, 0-0, cu Athletic Bilbao şi este la două puncte în spatele marilor rivali. 

Afla mai multe despre: jordi albavarane 

viewscnt
Articole similare