Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El e al doilea antrenor demis în acest sezon de Premier League. În Liga I au fost deja zece schimbări. Care e cel mai stabil campionat.

El e al doilea antrenor demis în acest sezon de Premier League. În Liga I au fost deja zece schimbări. Care e cel mai stabil campionat.

Fotbal

Comentarii

După ce în luna noiembrie Slavisa Jokanovic a fost demis de pe banca lui Fulham, iar în locul său a ajuns Claudio Ranieri, din Premier League a fost demis al doilea antrenor din acest sezon.

Mark Hughes s-a despărţit de Southampton după nouă luni de mandat. Antrenorul de 55 de ani i-a lăsat pe "sfinţi" pe locul 18, cu doar  9 puncte adunate în 14 meciuri. Deocamdată, echipa va fi condusă de secundul Kelvin Davis.

În Serie A au fost demişi deja cinci antrenori. Doar Chievo a schimbat doi tehnicieni.

În La Liga, Real Madrid, Celta Vigo şi Huesca şi-au schimbat antrenorii cu care au început sezonul.

În Ligue1, Bordeaux, Guingamp, Monaco şi Nantes  au alţi tehnicieni.

Bundesliga este cel mai sigur campionat pentru tehnicieni. Tayfun Korkut este  singurul ghinionist care şi-a pierdut locul de muncă. Turcul a fost demis de Stuttgart.

De departe, Liga I este campioană  la schimbat antrenori. Dinamo, Astra şi Voluntari sunt deja la al treilea antrenor din această stagiune. În total, zece tehnicieni au fost demişi sau au plecat de bunăvoie  în Liga I.

Afla mai multe despre: mark hughessouthamptonpremier league 

viewscnt
Articole similare