Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El e antrenorul preferat de Becali! Decizie incredibilă luată azi: "Nu o să antrenez o echipă de fotbal feminin!"

El e antrenorul preferat de Becali! Decizie incredibilă luată azi: "Nu o să antrenez o echipă de fotbal feminin!"

Fotbal

Comentarii

Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, a declarat, într-un interviu pentru Le Parisien, că ar fi de neconceput ca el să ajungă la conducerea unei echipe feminine, precizând că meseria de antrenor are anumite “limitări”.

“Există anumite particularităţi care limitează meseria de antrenor. Este ca şi cum aş merge în ţări ale căror limbă nu o vorbesc… De neconceput pentru mine”, a spus Deschamps. Didier Deschamps, în vârstă de 50 de ani, pregăteşte naţionala Franţei din 2012 şi a câştigat cu aceasta Cupa Mondială din Rusia.

Zilele trecute, Gigi Becali a declarat că se va retrage din fotbal dacă UEFA îl va obliga să facă o echipă feminină la FCSB. "Mă retrag din fotbal. Cum adică? Faci lucruri împotriva lui Dumnezeu? Mai fac şi eu păcatele mele, unele lucruri, de idolatrie, mai am... Dar lucru nefiresc nu fac. Asta-i aliniere la ideile lui Satan. Femeile pot juca handbal, baschet, dar cum să joace femeia fotbal? Ce e aia să joace femeia fotbal? Ea nu e făcută, în plus de asta, mădularele ei nu sunt făcute pentru fotbal, ţâţe, altele şi altele, nu mă mai face să vorbsc prostii!

Femeia a fost făcută de Dumnezeu din bărbat şi pentru bărbat. Ea a fost făcută frumoasă, formele ei te atrag, ea a fost făcută să fie atras bărbatul de ea. Atunci noi batjocorim formele femeii, pe care le-a făcut Dumnezeu ca să-l atragă pe bărbat. Noi o schimonosim pe femeie dacă o punem să joace fotbal. Ca şi cum o pui pe femeie să facă box. Iar o schimonosim pe femeie. Handbalul e frumos, baschetul e frumos, voleiul e frumos. numai că fotbaul şi boxul o schimonosesc pe femeie", a declarat Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: becaliantrenorfemeiscandalproblemesexismdidier deschamps 

viewscnt
Articole similare