Experiențe împreună.
You are here:

El e cel mai mare "duşman" al lui Ion Ţiriac în acest moment! Dialog extrem de aprins purtat de cei doi: "Nu a înţeles nimic, dar nu mă miră!"

El e cel mai mare "duşman" al lui Ion Ţiriac în acest moment! Dialog extrem de aprins purtat de cei doi: "Nu a înţeles nimic, dar nu mă miră!"

Special

Fundaşul spaniol Gerard Pique este fondatorul şi preşedintele companiei Kosmos Holding, care a ajuns la o înţelegere cu ITF în ceea ce priveşte aducerea de schimbări majore uneia dintre cele mai vechi competiţii din istoria tenisului: Cupa Davis.

Situaţia îl nemulţumeşte profund pe Ion Ţiriac, care în ultimele luni a ironizat cu fiecare ocazie tentativa lui Pique de a schimba sportul alb. Recent, miliardarul român a povestit un dialog purtat cu starul Barcelonei, în care l-a "taxat" pe acesta considerând că e greu ca un om care până acum nu a avut nicio legătură cu tenisul să aducă un plus în acest sport.

"I-am spus lui Pique, l-am întâlnit la Londra şi i-am spus extraordinar ce faci la tenis, te felicit, stii mult tenis, si eu acum stiu mult fotbal...  am vorbit cu FIFA, vreau penalty-ul sa se bata cu capul şi nu a înţeles cum cu capul. Nici eu nu înţeleg cum face el tenisul.

Exact aşa se bate, cu capul, cum dumneata baţi cu capul la tenis. Nu a inteles nimic, dar nu ma mira, e jucator de fotbal", a povestit Ion Ţiriac.

La 17 octombrie, ITF şi Kosmos Tennis au anunţat că ediţia inaugurală a Cupei Davis în noul format va avea loc în perioada 18-24 noiembrie 2019, la Madrid. Capitala Spaniei va găzdui Cupa Davis şi în 2020, iar premiile vor fi similare cu cele de la un turneu de Grand Slam.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta