Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El e cel mai sincer antrenor din Liga 1! Ionuţ Moşteanu, declaraţii surprinzătoare după FC Argeş - Astra 1-0: "Chiar nu ştiu la ce am lucrat"

El e cel mai sincer antrenor din Liga 1! Ionuţ Moşteanu, declaraţii surprinzătoare după FC Argeş - Astra 1-0: "Chiar nu ştiu la ce am lucrat"

FC Argeș

Comentarii

Antrenorul echipei FC Argeş, Ionuţ Moşteanu, a avut o intervenţie atipică. După victoria obţinută cu Astra, tehnicianul a recunoscut că are dubii în privinţa de care s-a bucurat echipa sa. De asemenea, a declarat că nu ştie la ce a lucrat cu echipa, ca mai apoi să se redreseze.

FC Argeş - Astra 1-0 (I. Şerban 69)

FC Argeş a obţinut, vineri, prima victorie în actuala ediţie a Ligii I, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Astra Giurgiu, în etapa a VII-a. Unicul gol al meciului a fost marcat de Şerban, din penalty, în minutul 69.

Antrenorul gazdelor şi-a lăudat elevii, dar a susţinut că nu a ştiut la ce a lucrat şi că victoria îi aparţine şi lui Ionuţ Badea:

"Suntem oameni curajoşi, suntem 'vulturi'. Am înţeles că nu a fost penalty, dar nu asta e important. Importantă a fost atitudinea, important e că au luptat pentru suporteri. E şi munca lui Ionuţ Badea aici. Cât poţi schimba în 10-12 zile? Prea puţin. Chiar nu ştiu la ce am lucrat... Pe toate palierele am lucrat", a declarat Ionuţ Moşteanu. 

Ionuţ Badea a plecat de la FC Argeş, după ce a promovat, iar locul său a fost luat pe banca tehnic de Ionuţ Moşteanu. 

Afla mai multe despre: fc argesastraionut mosteanu 

viewscnt
Articole similare