Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El e fotbalistul din lotul lui Hagi care vrea să plece de la Viitorul: "Mă întreb când va veni şi ziua mea?"

El e fotbalistul din lotul lui Hagi care vrea să plece de la Viitorul: "Mă întreb când va veni şi ziua mea?"

Farul Constanța

Comentarii

Aflat de un deceniu sub comanda lui Gică Hagi, Bogdan Ţâru, se gândeşte la ziua în care îşi va pune semnătura pe contractul unei echipe din străinătate. La doar 25 de ani, fundaş central, e cotat la 1,6 milioane de euro, cota maximă pe care a avut-o.

"Câteodată stau şi eu şi mă întreb când va veni şi ziua mea? Dar sunt foarte fericit la Viitorul, aici este locul în care am crescut şi ca fotbalist, şi ca om. O perioadă în care am învăţat cum să fiu mai bun în fiecare zi, pentru că acesta a fost obiectivul: să cresc, să câştig la juniori şi să promovez la echipa mare.

În România, doar la Viitorul aş putea progresa ca fotbalist. La alt club, aş progresa doar financiar şi nu cred că este importantă partea aceasta acum. Întâi să mă dezvolt ca fotbalist şi apoi o să mă gândesc şi la bani. Cu cât înaintezi în vârstă, te gândeşti şi la bani, dar până atunci vreau să devin din ce în ce mai bun. Îmi plac campionatele din Spania,  Anglia, Italia, ca tuturor jucătorilor, le urmăresc, dar nu am un tipar. Îmi doresc o provocare, să învăţ şi altceva", a declarat Ţâru pentru GSP.

"Sergio Ramos este fotbalistul meu preferat! Chiar dacă este un jucător pe care toată lumea îl critică pentru cartonaşele încasate. Are o determinare foarte mare şi asta îmi place foarte mult. Îmi plac Real Madrid şi Juventus. Am suferit la meciul cu Ajax, chiar am vorbit cu băieţii în vestiar. În cantonamente ne strângem cu toţii să vedem meciurile, când nu sunt la ore foarte târzii, comentăm, ne mai şi înţepăm, că fiecare are câte o echipă favorită", a mai spus fundaşul.

Afla mai multe despre: tiru 

viewscnt
Articole similare