Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El e Hercule de România! Ridică zilnic bolovani de 50 de kilograme pentru a nu-şi ieşi din formă în carantină

El e Hercule de România! Ridică zilnic bolovani de 50 de kilograme pentru a nu-şi ieşi din formă în carantinăgalerie foto

Atletism

Comentarii

Andrei RareşToader, campionul naţional de sală la aruncarea greutăţii, ridică zilnic bolovani de 50 de kilograme pentru a nu-şi ieşi din formă în perioada de izolare.

Pandemia de Coronavirus care a lovit întreaga planetă i-a dat toate planurile peste cap lui Rareş Toader, atletul de la greutate, care mai are doar 30 de centimetri să atingă baremul de calificare la Olimpiada de la Tokyo din 2021.

Rareş nu se plictiseşte în perioada de izolare. E acasă la Căciulata,  unde se antrenează zilnic! Are un program strict, din care nu lipseşte ridicatul bolovanilor de 50 de kilograme.

„Sunt de câteva săptămâni acasă la Caciulata, unde nu am timp să mă plictisesc. Mi-am amenajat în curtea casei tot felul de aparate care să mă ajute să fiu în formă când se termină pandemia. Voi să staţi acasă si sa aveţi grijă de familiile voastre” - Rareş Andrei Toader, campion naţional de sală la greutate, medaliat cu argint la Jocuri Olimpice de Tineret de la Nanjing.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: rares toaderantrenamentcoronavirus 

viewscnt
Articole similare