Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El e noul Florin Andone! Atacantul român ajuns la Sevilla impresionează în Spania. Cum a fost remarcat de andaluzi. VIDEO

El e noul Florin Andone! Atacantul român ajuns la Sevilla impresionează în Spania. Cum a fost remarcat de andaluzi. VIDEOgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Un nume aparent necunoscut pentru fotbalul românesc, Rares Gabriel Flueraş este un atacant în vârstă de 20 de ani care din 2017 a ajuns la FC Sevilla.

Născut la Beclean, pe 13 ianuarie 1999, Rares Gabriel Flueraş (20 de ani) a început să joace în spania încă de la vârsta de 15 ani şi jumătate. A trecut un trial la Almeria, dar la scurt timp distanţă a fost solicitat de AS Roma. A semnat cu gruparea romană în august 2016, dar un an mai târziu a revenit în Spania, la solicitarea Şefului Centrului de Copii şi juniori al clubului, Agustin Lopez.

Flueraş (foto sus, dreapta) a rămas din acel moment la gruparea andaluză, pentru care a jucat şi în UEFA Youth League. Ba chiar a marcat un gol în partida cu Maribor (video mai jos). În aceeaşi competiţie, românul a fost titular în partida cu Spartak Moscova şi rezervă contra lui FC Liverpool.

Pe urmele lui Florin Andone

Crescut la fel ca şi Andone în fotbalul spaniol, Rares Gabriel Flueraş a fost acum împrumutat de FC Sevilla în liga a treia la formaţia CD Manchego: ”Creşte repede şi bine. Un fotbalist de perspectivă, impunător în careu, cu un fizic bun şi cu viteză bună pentru înălţimea sa” îl prezintă site-ul lanzadigital pe Flueraş, fotbalist care va juca până în vară la Manchego.

”Din informaţiile culese de Manchego, Flueraş este un atacant puternic, extrem de combativ şi un vârf de careu care marchează la foc automat. A fost solicitat de antrenorul Sergio Inclán Cordero, alături de Jordi Vidal de la Lanzarote” mai scrie sursa citată. 

Afla mai multe despre: rareş gabriel flueraş 

viewscnt
Articole similare