Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El e noul selecţioner al naţionalei feminine de handbal! Cine le va conduce pe Cristina Neagu&Co. la turneul preolimpic

El e noul selecţioner al naţionalei feminine de handbal! Cine le va conduce pe Cristina Neagu&Co. la turneul preolimpic

Handbal

Comentarii

Antrenorul lui SCM Craiova, Bogdan Burcea, este noul selecţioner al României. Tehnicianul a fost votat în Consiliul de Administraţie al FRH, iar preşedintele Alexandru Dedu a oferit o primă reacţie, în privinţa deciziei.

Bogdan Burcea, noul selecţioner al României

Din staff-ul naţionalei va face parte şi Robert Licu, cel care este cursant Master Coach, iar cei doi vor avea primul test tare la turneul preolimpic de la Podgorica: "A fost o şedinţă a Comisiei Tehnice feminine în urma Campionatului Mondial şi au existat câteva puncte de vedere care au dus la un vot în cadrul Comisiei Tehnice ca domnul Ryde să nu continue activitatea ca antrenor principal. 

După o primă rundă nu am avut nu numitor comun, din cauza asta a mai fost o şedinţă în care au fost propuşi trei. S-a ajuns la o înţelegere  şi a şi fost votat de către cei mai mulţi membri domnul Burcea. 

Mi-a fost propus astăzi de către domnul Burcea urmând să fie validat sau invalidat, domnul Robert Licu, care este în proces de obţinere a licenţei Master Coach. Sperăm să o obţină şi să poată să facă ce i s-a propus", a declarat Alexandru Dedu. 

Bogdan Burcea va rămâne şi antrenor al lui SCM Craiova: "Contractul cu noul staff va fi până pe 31 decembrie, pentru că suntem într-un procers de calificare la Campioantul European., urmând ca după să facem ce ne dorim cu toţii, să avem un antrenor pentru un întreg ciclu olimpic. 

Eu am încredere. Nu îmi e frică de Norvegia, nu îmi e frică de Muntenegru. Mie îmi este frică că nu reuşim să coagulăm o echipă într-un timp atât de scurt. Practic sunt 12 antrenamente în care noul antrenor trebuie să coaguleze ceea ce are", a mai spus preşedintele FRH. 

Afla mai multe despre: bogdan burceaselectioner nationala feminina handbalbogdan burcea scm craiova 

viewscnt
Articole similare