Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El e primul "greu" care pleacă de la Barcelona în vară! A fost adus ca un star, dar mutarea a fost un fiasco

El e primul "greu" care pleacă de la Barcelona în vară! A fost adus ca un star, dar mutarea a fost un fiasco

FC Barcelona

Comentarii

Miralem Pjanic (31 de ani) poate fi primul "greu" din vestiarul Barcelonei care pleacă la vară, când următoarea perioadă de transferuri se va deschide. Ronald Koeman nu-i acordă prea multe şanse bosniacului care a ajuns pe Camp Nou la schimb cu Arthur, de la Juventus, într-o operaţiune cu care catalanii şi-au echilibrat balanţa dintre cheltuieli şi încasări în vara trecută.

Adus ca un star în vară de la Juventus, la schimb cu Arthur, Pjanic a dezamăgit pe Camp Nou, iar Ronald Koeman nu prea l-a băgat în primul "11", linia de mijloc de bază a Barcelonei fiind De Jong, Busquets, Pedri. Jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunat, în podcastul său, că Pjanic e primul "greu" din vestiar care poate pleca de la FC Barcelona, în vară.

Asta în cazul în care vor exista oferte importante pentru el. Pjanic e ieşit din graţiile lui Ronald Koeman şi se chinui să prindă un loc de titular, dar e greu de crezut că va reuşi.

În septembrie 2020, Barcelona şi Juventus au făcut un schimb de jucători. Pjanic a ajuns pe Camp Nou, iar Arthur pe Allianz Stadium. Operaţiunea a fost un schimb, dar în acte a fost înregistrată cu sume de transfer. Pjanic a costat, în acte, 60 de milioane de euro, iar Arthur a fost înregistrat cu un cost de 70 de miloane de euro. Totul pentru ca Barcelona să-şi poată echilibra balanţa dintre cheluieli şi venituri, pentru a nu avea probleme cu fair-play-ul financiar.

Afla mai multe despre: miralem pjanictransferplecarebarcelona 

viewscnt
Articole similare