Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El e primul pe lista lui Perez. Clauza ciudată care îl dă favorit pe Pochettino să-i ia locul lui Zidane pe banca Realului

El e primul pe lista lui Perez. Clauza ciudată care îl dă favorit pe Pochettino să-i ia locul lui Zidane pe banca Realului

Real Madrid

Comentarii

Zinedine Zidane a surprins pe toată lumea cu plecarea sa de la Real, iar acum presa internaţională a început să scrie despre posibilii înlocuitori ai francezului pe banca madrilenilor. Favorit a devenit argentinianul Mauricio Pochettino, de la Tottenham.

Cea mai interesantă informaţie a fost oferită de spaniolii de la Sport. Aceştia scriu că Mauricio Pochettino, care tocmai ce şi-a prelungit contractul cu Tottenham, are inclusă o clauză care îi permite să plece la Real Madrid sau la PSG. Dacă acest lucru s-ar întâmpla, Tottenham ar urma să fie compensată financiar.

Mauricio Pochettino tocmai  şi-a prelungit contractul până în 2023 cu Tottenham, iar salariul său a fost mărit de la 6.6 milioane la 10 milioane de euro pe an.

Cu Pochettino pe bancă, Tottenham Hotspur a terminat ediţia 2017/2018 a campionatului Angliei pe locul trei şi va evolua în grupele Ligii Campionilor.

În vârstă de 46 de ani, Mauricio Pochettino este antrenorul lui Spurs din 2014, iar în mandatul său londonezii au devenit o formaţie de temut în Premier League. Cea mai bună performanţă a fost atinsă în sezonul 2016-2017, când Tottenham a încheiat campionatul pe locul 2, în spatele campioanei Chelsea.

Înainte, Pochettino le-a mai antrenat pe Espanyol şi Southampton.

Ca jucător, Pochettino a strâns 20 de selecţii în naţionala Argentinei, iar în Europa a jucat pentru Espanyol Barcelona, PSG şi Bordeaux.

Afla mai multe despre: pochettinotottenhamreal madridflorentino perezlondraangliapremier league 

viewscnt
Articole similare