Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El e următorul fotbalist care pleacă de la FC Barcelona, după Rakitic. Transferul e făcut: cu cine semnează Arturo Vidal

El e următorul fotbalist care pleacă de la FC Barcelona, după Rakitic. Transferul e făcut: cu cine semnează Arturo Vidal

FC Barcelona

Comentarii

Transferul lui Arturo Vidal (33 de ani) de la FC Barcelona la Inter e făcut, anunţă presa din Italia, care vine cu detalii despre mutarea mijlocaşului chilian care nu mai e dorit pe Camp Nou.

De la instalarea pe banca tehnică a Barcelonei, Ronald Koeman şi-a întocmit o listă neagră de jucători pe care nu-i mai vrea. Arturo Vidal se află printre ei, dar, din fericire pentru el, chilianul nu duce lipsă de oferte şi, se pare, transferul său la Inter e ca şi făcut, conform Gazzetta dello Sport. Vidal e al doilea jucător care pleacă de la Barcelona în această vară.

Potrivit sursei citate, totul e făcut, iar Inter nu va plăti nimic pentru transferul lui Vidal. Ba mai mult, Barcelona îi va plăti acestuia un bonus care rămăsese neachitat din sezonul trecut. Mijlocaşul de 33 de ani renunţat la salariul pe care îl mai avea de încasat şi va pleca, astfel, de pe Camp Nou, după doar doi ani.

Antonio Conte e cel care-l vrea cu ardoare pe Arturo Vidal la Inter, cu care a mai lucrat şi la Juventus. Vidal va semna până în 2022 cu Inter.



Singurul fotbalist care a plecat până acum în mod oficial de la FC Barcelona este Ivan Rakitic (32 de ani), cel care a fost vândut la FC Sevilla.

 

 

Afla mai multe despre: arturo vidaltransferinterfc barcelona 

viewscnt
Articole similare