Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este alesul! Fotbalistul pe care Roma îl transformă în noul Totti. Primeşte numărul 10 şi banderola de căpitan

El este alesul! Fotbalistul pe care Roma îl transformă în noul Totti. Primeşte numărul 10 şi banderola de căpitan

Serie A

Comentarii

La aproape trei ani de la momentul retragerii lui Francesco Totti, conducerea celor de la AS Roma este pregătită să îi ofere unui alt fotbalist numărul 10 pe tricou şi banderola de căpitan.

Lorenzo Pellegrini (23 de ani) este alesul clubului din capitala Italiei pentru a deveni "noul Totti". AS Roma vrea să îi ofere numărul 10 şi banderola pentru ca fotbalistul să renunţe la clauza de reziliere din contract. 

Fostul jucător de la Sassuolo are contract până în 2021, în care este inclusă o clauza de reziliere în valoare de 30 de milioane de euro, ceea ce l-a transformat pe Pellegrini una dintre ţintele pentru cluburile importante din Europa. 

Gianluca Petrachi, directorul sportiv de la AS Roma, vrea să îi ofere un nou contract, până în 2024 şi să îl convingă să renunţe la clauza de reziliere, oferindu-i în acelaşi timp un salariu mai atractiv, dar şi mai multă responsabilitate, informează Corriere dello Sport. 

Fotbalistul este născut la Roma şi a crescut în academia clubului giallorossi, pe care a părăsit-o în 2015. După doi ani în care a jucat la Sassuolo, a revenit la Roma şi a evoluat în 85 de meciuri, reuşind să marcheze opt goluri. Forma sa bună i-a adus şi 12 selecţii în naţionala Italiei. 

Afla mai multe despre: lorenzo pellegrinias roma 

viewscnt
Articole similare