Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este antrenorul anului în opinia lui Mircea Sandu. Ce spune fostul preşedinte FRF despre numirea lui Mirel Rădoi la naţionala mare

El este antrenorul anului în opinia lui Mircea Sandu. Ce spune fostul preşedinte FRF despre numirea lui Mirel Rădoi la naţionala mare

FRF

Comentarii

Mircea Sandu crede că Răzvan Lucescu merită trofeul de cel mai bun antrenor al anului pentru parcursul impresionant de la PAOK şi Al Hilal.

În opinia fostului preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Lucescu merită titlul de antrenorul anului: ”După ceea ce s-a întâmplat, vorbim de antrenorii români, în ultimii doi ani de zile cu evoluţia lui Răzvan Lucescu, cred că merită să i se atribuie acest trofeu” a mărturisit Sandu.

Anul pe care ne pregătim să-l încheiem îl face pe Sandu să considere performanţa CFR-ului drept marea performanţă a anului: ”În  2019 putem vorbi de o singură reuşită, cea a CFR-ului. Sigur că tineretul a făcut un parcurs bun la Campionatul European şi ar trebui să înţelegm că avem oarecare speranţe. Problema e cum, când şi nivelul la care vor debuta la echipa naţională, performanţele de acolo, pentru că până la urmă acolo ne raportăm”

Are dubii în privinţa lui Mirel Rădoi, dar rămâne optimist

Mircea Sandu, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal nu crede în numirea lui Mirel Rădoi la cârma primei reprezentative: ”Nu ştiu dacă eram chiar momentul pentru el să preia echipa reprezentativă de seniori, poate un parcurs de încă câteva luni la tineret şi apoi o echipă de club, vreo 2-3 ani, cred că l-ar fi ajutat mai mult pentru a parcurge apoi câţiva ani la echipa naţională” crede fostul şef de la FRF.

Cumva însă, Mircea Sandu rămâne optimist în privinţa calificării al turneul final cu Mirel Rădoi la cârma naţionalei mari: ”Orice se poate întâmpla. Uşor nu este, joci într-o ţară care în ultimii 10 ani are o ascensiune destul de importantă în fotbalul european şi mondial. Are câţiva jucători valoroşi Islanda şi o climă care nu ştiu dacă ne convine prea mult la momentul respectiv, În aceste preliminarii, aproape tot parcursul a fost unul destul de slab, adică nivelul la care s-au prezentat jucătorii echipei naţionale a fost destul de scăzut” a mai spus Mircea Sandu.

Afla mai multe despre: răzvan lucescumircea sanducfr 

viewscnt
Articole similare