Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este antrenorul de la care Mirel Rădoi ”fură” meserie: ”În permanenţă vorbesc cu el”

El este antrenorul de la care Mirel Rădoi ”fură” meserie: ”În permanenţă vorbesc cu el”

Fotbal

Comentarii

Mereu este loc de mai bine. Aceasta este şi deviza slecţionerul naţionalei U21. Mirel Rădoi afirmă că se află în contat permanent cu fostul său antrenor Cosmin Olăroiu, de la care încearcă să ”fure” cât mai multe informaţii.

”În permanenţă vorbesc cu Cosmin Olăroiu. Înainte de EURO o să am discuţii şi cu alţi antrenori şi aici m-aş referi la Victori Piţiurcă pentru că el deja are experienţăa unui Campionat European şi aş vrea să văd exact cum a gestionat el momentele dinaintea Campionatului European. Şiu că ei au plecat cu 20 şi ceva de zile în cantonament, au avut mult timp să pregătească. Nu a fost problema ca jucătorii de la tineret să se ducă la echipa mare, sunt diferite situaţiile noastre, dar aş vrea să văd cum a gestionat. Să îi spun metodele cum vom încerca noi să facem noi să îi aducem cât mai aproape de forma sportivă la prima partidă”, a spus Mirel Rădoi la Telekom Sport.

EURO 2019 va debuta pe 16 iunie. Adversarii tricolorilor vor fi Croaţia (18 iunie, San Marino, 19:30), Anglia (21 iunie, Cesena, 19:30) şi Franţa (24 iunie, Cesena, 22:00).

Campionatul European se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019, în 5 oraşe din Italia şi în San Marino: Bologna, Reggio nell’Emilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle. Din cele 3 grupe se vor califica în semifinale câştigătoarele şi cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.

Afla mai multe despre: nationala u21mirel radoi 

viewscnt
Articole similare