Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este atacantul brazilian care a ajuns în Ghencea. Provine de la o echipă antrenată de un tehnician care şi-a început cariera la 23 de ani

El este atacantul brazilian care a ajuns în Ghencea. Provine de la o echipă antrenată de un tehnician care şi-a început cariera la 23 de ani

Fotbal intern

Comentarii

CSA Steaua l-a transferat în această iarnă pe brazilianul Matheus Madeiros, un atacant brazilian care va încerca să ajute formaţia roş-albastră să promoveze în Liga 3.

Marius Lăcătuş are planuri mari pentru viitor la CSA Steaua: ”Când va fi gata stadionul, să sperăm că în 2020, vom juca în Liga a 2-a cu un număr foarte mare de spectatori. La Liga a 2-a, în mod cert, numărul suporterilor nu va fi atât de mare, dar cred că spre o medie de 10-15.000 de suporteri putem avea în Ghencea. Gândurile noastre se duc destul de departe, să avem chiar şi prezenţe în cupele europene” a explicat la reunire legendarul Marius Lăcătuş.

În acest sens, CSA Steaua caută soluţii să crească treptat. La reunirea lotului de miercuri şi-au făcut apariţia şi doi fotbalişti brazilieni: Lucas Caetano da Silva Verissimo şi Matheus Madeiros de Souza.

Al doilea este un atacant născut pe 15 ianuarie 1997, deci care abia a împlinit 22 de ani. Măsoara 1.83 de cm şi are 76 de kilograme.

Crescut la academia celor de la Friburguense, vârful a mai evoluat în cariera sa la Colorado AC (Brazilia) şi Speranţa Nisiporeni (Moldova).

La această echipă a fost transferat gratis, iar în ultimul sezon s-a pregătit sub comanda lui Cristian Efros, un tehnician în vârstă de numai 27 de ani. Fiul fostului fotbalist Petru Efros este considerat unul dintre cei mai talentaţi antrenori din Republica Moldova şi o antrenează pe Speranţa de 4 ani, adică de la vârsta de 23 de ani.

Ajuns în augst la Speranţa, Matheus nu a impresionat şi a fost cedat în această vară alături de Valerius Osipenco şi fostul fundaş de la Universitatea Cluj, Narcisse Bambara. Atacantul în vârstă de 22 de ani a apucat să joace pentru Friburguense în 7 meciuri. 

Afla mai multe despre: csa steauamatheus madeiros 

viewscnt
Articole similare