Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este cel mai bine evaluat jucător U21. Cota lui a explodat în ultimele 3 luni

El este cel mai bine evaluat jucător U21. Cota lui a explodat în ultimele 3 lunigalerie foto

Campionate

Comentarii

Kylian Mbappe a ajuns cel mai bine cotat jucător sub 21 de ani, se arată într-un studiu făcut de CIES Football Observatory. Cota jucătorului de 18 ani a crescut cu 37% doar în ultimele trei luni.

Mbappe a fost împrumutat de PSG de la AS Monaco, dar cea mai bogată echipă din Franţa este obligată să achite 180 de milioane de euro în vara viitoare, pentru transferul definitiv. A fost însă o mutare bună pentru cariera lui Mbappe. Performanţele atacantului de 18 ani sunt în creştere şi intră uşor-uşor în clubul celor mai buni jucători din lume.

Evoluţiile bune i-au adus automat şi o cotă mai bună. Potrivit unui studiu făcut de CIES Football Observatory, Mbappe a devenit cel mai bine cotat jucător sub 18 ani. În prezent, este evaluat la 182,8 milioane de euro, cu 37% mai mult decât în urmă cu trei luni. Pe locul secund în acest clasament este Dele Alli, a cărui cotă a rămas constantă: 180,2 milioane de euro, faţă de 182,6 milioane de euro - sumă la care era evaluat în urmă cu trei luni.

Podiumul este competat de Leroy Sane, care se bucură de asemenea de o ”explozie”. Jucătorul lui Manchester City are acum o cotă de 124,5 milioane de euro, faţă de 88,2 milioane de euro - cât avea în luna septembrie. Clasamentul cuprinde cei mai valoroşi 100 de tineri sub 21 de ani, din primele cinci campionate din Europa.



Bayer Leverkusen este echipa care are cei mai mulţi jucători în acest top - 6, urmată de Everton şi Real Madrid (câte 5 de fiecare). Pe locul 3 se află Dortmund, Leicester, Liverpool, Monaco, Roma şi Udinese, care au câte 4 reprezentanţi în acest top.
 

Afla mai multe despre: kyliab mbappepsgas monacotop 100 tineri jucatori 

viewscnt
Articole similare