Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”El este cel mai bun ”transfer” al Realului”. Spaniolii au analizat realegerea lui Florentino Perez ca preşedinte al madrilenilor

”El este cel mai bun ”transfer” al Realului”. Spaniolii au analizat realegerea lui Florentino Perez ca preşedinte al madrilenilor

Real Madrid

Comentarii

Florentino Pérez, în vârstă de 74 de ani, singurul candidat, a fost reales preşedinte al clubului Real Madrid.

Perez va avea un mandat până în 2025, alături de vicepreşedinţii Fernando Fernández Tapias, Eduardo Fernández de Blas şi Pedro López Jiménez. Pentru Perez va fi al şaselea mandat de preşedinte la Real. În total, el are 18 ani în fruntea clubului madrilen.

Spaniolii au analizat realegerea lui Perez ca preşedinte: ”Este singurul capabil să-şi asume tranziţia de care are nevoie clubul după pandemia de coronavirus” scrie presa iberică.

”Imaginea sa ofertă stabilitatea şi succes. Vedete ale fotbalului internaţional precum Erling Haaland sau Kylian Mbappe ştiu că Real Madrid este condusă de un adevărat lider. Imaginea galacticilor nu poate fi repetată de niciun alt club din lume, la fel cum pare imposibil să repeţi câştigarea a patru UEFA Champions League în ultimii cinci ani” scrie Bernabeudigital.

”Ultimul lucru de care avea nevoie Real Madrid era un de un alt lider. Florentino Perez este singura figură care poate controla acum clubul, iar proiectul noului stadion Santiago Bernabeu trebuia dus la capăt de cel care a avut această iniţiativă. De menţionat că Perez a avut o poziţie echilibrată în plină pandemie, iar clubul nu a avut pierderi atât de mari pe cât se credea” mai scrie sursa citată.

Perez se află la cel de-al doilea mandat pe Santiago Bernabeu. Primul a fost între 16 iulie 2000 şi 27 februarie 2006. Cel de-al doilea a început acum 11 ani. Pe 1 iunie 2009, Florentino Perez a redevenit preşedintele clubului Real Madrid şi a încheiat era de trei ani a lui Ramon Calderon, plecat cu scandal din funcţia de preşedinte al grupării de pe Santiago Bernabeu.

În cel de-al doilea său mandat la Madrid, Florentino Perez a arătat că a învăţat din greşelile trecutului. Sub conducerea sa, formaţia blanco a cucerit de patru ori în cinci ani UEFA Champions League, performanţă unică în istoria fotbalului modern. Trei dintre aceste trofee au fost aduse de Zinedine Zidane, antrenorul în care Florentino Perez a crezut din prima clipă. Opt antrenori au condus Real Madrid în cel de-al doilea mandat Florentino Perez. Jose Mourinho, Carlo Ancelotti şi Zinedine Zidane au adus trofee grupării madrilene în această perioadă. El va conduce acum, cel puţin pentru încă patru ani gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Afla mai multe despre: florentino perezreal madrid,  

viewscnt
Articole similare