Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este cel mai bun transfer al sezonului din La Liga. Surpriză mare în voturile fanilor!

El este cel mai bun transfer al sezonului din La Liga. Surpriză mare în voturile fanilor!

La Liga

Comentarii

Cotidianul spaniol MARCA a realizat un sondaj în care îşi întreabă cititorii ”care a fost cel mai bun transfer al sezonului în prima ligă”. Surprinzător (sau nu), internaţionalul spaniol Sergio Canales ocupă prima poziţie în opţiunile fanilor.

Canales a strâns peste 33 de mii de voturi în câteva ore de la iniţiativa celor de la MARCA. Fostul jucător de la Real Madrid a fost adus gratis de Betis Sevilla, după ce i-a expirat contractul cu Real Sociedad. Prestaţiile sale excelente l-au adus în atenţia selecţionerului Luis Enrique care l-a convocat pentru partidele din această săptămână. Foarte probabil, Canales este cel mai bun jucător al anului, scrie MARCA. 8 goluri şi 3 pase decisive are Canales în acest sezon la Betis în 40 de meciuri jucate în toate competiţiile. El este jucătorul cu cele mai multe pase utile din La Liga în terenul advers!

Arthur Melo de la FC Barcelona este al doilea clasat cu 32 de mii de voturi. Brazilianul a costat 31 de milioane de euro şi a devenit un fotbalist indispensabil pentru formaţia blaugrana. ”Când el nu joacă, se simte asta în jocul echipei lui Valverde” mai scrie sursa citată.

Jaime Mata, revelaţia revelaţiei Getafe a adunat 27.500 de voturi şi închide podiumul în sondajul MARCA. Şi el a fost adus în calitate de fotbalist liber de contract după ce a contribuit la promovarea formaţiei Real Valladolid. Povestea lui Jaime Mata o găsiţi pe telekomsport.ro.

Borja Iglesias este al patrulea în opţiunile fanilor, Raul de Tomas de la Rayo Vallecano este al cincilea, iar Santi Cazorla s-a clasat al şaselea. 

Afla mai multe despre: sergio canalesjaime matala liga 

viewscnt
Articole similare