Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este cel mai curtat jucător din naţionala lui Hansi Flick. Cinci cluburi uriaşe se luptă să-l transfere

El este cel mai curtat jucător din naţionala lui Hansi Flick. Cinci cluburi uriaşe se luptă să-l transfere

Fotbal

Comentarii

Florian Wirtz are doar 18 ani, dar toate cluburile mari ale Europei vor să-l transere.

Convocat pentru partidele cu România şi Macedonia de Nord, Florian Wirtz este noua minune a germanilor. Puştiul de numai 18 ani are deja Europa la picioare.

Născut pe 3 mai 2003, Wirtz joacă la Bayer Leverkusen şi este cotat deja la 45 de milioane de euro. Mijlocaşul ofensiv nu ar putea însă pleca de la Leverkusen pentru mai puţin de 80 de milioane de euro, susţine presa germană.

Florian Wirtz, noul ”copil minune” al germanilor

În lotul convocat de Hansi Flick pentru duelurile cu România şi Macedonia de Nord se regăsesc mai mulţi jucători tineri, care reprezintă cumva, viitorul fotbalului german. Este vorba despre fotbalişti precum Nico Schlotterbeck, Kai Havertz, Jamal Musiala, Florian Neuhaus, Karim Adeyemi sau Florian Wirtz.

Dintre toţi, Wirtz este jucătorul cel mai curtat în acest moment de cluburile mari din Europa, anunţă BILD.

Real Madrid, Manchester United, Barcelona, Manchester City, Chelsea, Arsenal şi Bayern Munchen sunt formaţiile interesate în acest moment de puştiul de 18 ani, autor a şase goluri şi cinci pase decisive în primele opt partide disputate în actuala stagiune.

Aflat la selecţia cu numărul 4, Florian Wirtz a crescut la FC Koln şi Leverkusen, iar în Bundesliga are doar 42 de meciuri. Suficiente se pare pentru ca marile cluburi din Europa să-şi facă o impresie excelentă despre talentatul mijlocaş german.

Afla mai multe despre: florian wirtz 

viewscnt
Articole similare