Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este favoritul lui Zidane pentru defensiva Realului: "Este singurul jucător pentru care ar face acest efort financiar!"

El este favoritul lui Zidane pentru defensiva Realului: "Este singurul jucător pentru care ar face acest efort financiar!"

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid are nevoie de întăriri în defensivă, iar presa spaniolă scrie că Dayot Upamecano este alesul lui Zinedine Zidane.

Fără Ramos în returul de pe Etihad Stadium, defensiva Realului s-a întrecut în gafe.

Chiar dacă Real Madrid nu vrea să investească bani în transferuri în această vară, pista Dayot Upamecano rămâne deschisă, iar oficialii madrileni ar putea face un efort financiar pentru a-i face pe plac antrenorului Zinedine Zidane: "Doar pentru el, Zidane vrea să facă acest efort financiar. Anul fiscal se anunţă dificil chiar şi pentru un club de talia Realului, dar Upamecano pare potrivit pentru a deveni înlocuitorul lui Ramos", scrie media iberică.

În altă ordine de idei, pare puţin probabil ca Upamecano să mai plece în această vară de la Leipzig, astfel că Real Madrid ar prefera să nu se grăbească acum cu o ofertă. Cert este că dacă jucătorul devine disponibil pe piaţă, el devine o ţintă pentru Real Madrid şi Zinedine Zidane, mai anunţă presa iberică. 

Afla mai multe despre: upamecanozidane 

viewscnt
Articole similare