Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este fotbalistul care a creat cele mai multe situaţii de gol în primele 5 Ligi din Europa. Îi depăşeşte pe Messi sau Hazard!

El este fotbalistul care a creat cele mai multe situaţii de gol în primele 5 Ligi din Europa. Îi depăşeşte pe Messi sau Hazard!

Premier League

Comentarii

Poate că numele lui James Daniel Maddison nu spune mare lucru tuturor iubitorilor fotbalului. Dar fotbalistul născut pe 22 martie 1996 la Coventry traversează un sezon extraordinar.

”Guaridola îi face ochi dulci de la începutul sezonului” scriau cei de la Telegraph acum două săptămâni. Pe undeva, justificat interesul tehnicianului spaniol, cel care simte poate mai bine ca orice alt antrenor un talent încă nefructificat.

Maddison şi-a continuat însă liniştit cariera şi sezonul 2018-2019 este unul de-a dreptul excelent. Fotbalistul transferat în această vară de la Aberdeen de Leicester este jucătorul din primele cinci ligi ale Europei care a creat cele mai multe şanse de gol pentru coechipierii săi.

 

 

James Maddison are 81 de ocazii de gol create în actuala stagiune, la fel de multe ca Alejandro Gomez sau Memphis Depay. Lionel Messi e abia al patrulea cu 76 de ocazii de gol create, iar Eden Hazard e al cincilea cu 74 de ocazii de gol create.

Fotbalistul originar din Coventry a început fotbalul la echipa oraşului său natal, dar în 2016 a semnat cu Norwich City. A jucat 47 de meciuri pentru Norwich, dar a fost împrumutat şi la Coventry şi la Aberdeen. Leiceste l-a cumpărat vara trecută pentru (se spune) 20 de milioane de euro. Acum, formaţia antrenată de Brendan Rodgers cere de 3 ori mai mult pentru internaţionalul de tineret englez, intrat în atenţia celor două forţe din Manchester, City şi United.

Afla mai multe despre: james maddison 

viewscnt
Articole similare