Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este fotbalistul care l-a dat pe spate pe Victor Piţurcă: ”E cel mai bun din ţară!” EXCLUSIV

El este fotbalistul care l-a dat pe spate pe Victor Piţurcă: ”E cel mai bun din ţară!” EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Alexandru Cicâldău a devenit cel mai bine cotat fotbalist din campionatul intern, potrivit site-ului Transfermakt.com. Mijlocaşul Craiovei l-a impresionat şi pe fostul selecţioner, Victor Piţurcă.

Nu doar germanii de la Transfermarkt îl apreciază pe Cicâldău. Fostul antrenor al Craiovei şi selecţioner al naţionalei României, Victor Piţurcă spune că Alexandru Cicâldău este cel mai bun jucător din România.

Mai mult, Piţurcă îl vede pe Cicâldău mai vandabil chiar şi decât Moruţan, un fotbalist despre care recunoaşte că are ”mai mult aspect comercial” şi că ”este mai tânăr”. La Sport Report cu Silviu Tudor Samuilă, fostul selecţioner s-a pronunţat pe baza acestui subiect:

”Ca aspect comercial, dă mai bine Moruţan, pentru că este şi mai tânăr. Dar, părerea mea este că Alex Cicâldău este cel mai bun jucător din ţară în momentul ăsta. Chiar dacă el iese în evidenţă doar atunci când marchează. Aleargă foarte, foarte mult şi face un efort invizibil pentru echipă” a mărturisit Victor Piţurcă, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alexandru cicâldăumoruţanvictor piţurcă 

viewscnt
Articole similare