Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este fotbalistul revelaţie din Bundesliga. Christopher Nkunku a creat cele mai multe şanse de gol din tot campionatul!

El este fotbalistul revelaţie din Bundesliga. Christopher Nkunku a creat cele mai multe şanse de gol din tot campionatul!

Bundesliga

Comentarii

Christopher Nkunku are 22 de ani şi a apărut de nicăieri. Este fotbalistul cu cele mai multe şanse de gol create în Bundesliga!

Christopher Nkunku a creat cele mai multe şanse de gol din tot campionatul Germaniei

PSG l-a lăsat prea uşor pe Nkunku să-i scape. Francezul impresionează la RB Leipzig, formaţie cu care a semnat un contract pe 5 sezoane în iulie, anul trecut.

De când a ajuns la Lepzig, Christopher Nkunku a marcat patru goluri în 27 de meciuri disputate în toate competiţiile. Nu asta îl recomandă drept jucător revelaţie. Jocul său efectiv este unul foarte important pentru coechipierii săi.

Titular meci de meci sub comanda lui Nagelsmann, Christopher Nkunku este jucătorul din Bundesliga care a creat cele mai multe oportunităţi de gol pentru coechipierii săi.

Are 65 de astfel de ocazii create, mai multe decât Thomas Muller (60), Filip Kostic (59) sau Max Arnold (58). Este de asemenea jucătorul cu cele mai multe pase cheie pe meci din campionatul german, detaliu care l-a ajutat pe Christopher Nkunku să ajungă acum la o cotă de piaţă de 35 de milioane de euro!

Bundesliga a fost amânată!

Bundesliga era ultimul mare campionat din Europa în care încă se mai juca fotbal, însă oficialii competiţiei au luat, vineri, decizia de a suspenda toate partidele până în data de 2 aprilie.

Meciurile din primele două ligi din Germania au fost amânate, iar oficialii cluburilor din cele două competiţii au fost chemaţi de urgenţă, luni, într-o şedinţă în care se va stabili concret data la care partidele vor putea să se dispute.

Totul din cauza epidemiei de coronavirus care a lovit puternic şi Germania. Inclusiv la echipele din prima ligă au fost făcute teste pentru depistarea persoanelor infectate de COVID 19, iar două echipe din liga a doua, Hannover şi Nurnberg, au jucători depistaţi pozitiv.

Afla mai multe despre: christopher nkunkurb leipzig 

viewscnt
Articole similare